Star Wars: Rivals - külső nézetes Star Wars lövölde érkezik mobilokra!

2018. január 13.
4.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Disney és a Lucasfilm bejelentették a következő Star Wars mobiljátékot, mely túlzás nélkül minden idők egyik legjobbjának ígérkező alkotása lesz Androidra és iOS-re egyaránt, a Star Wars: Rivals ugyanis egy külső nézetes lövöldének ígérkezik a sorban.

A túlzás nélkül előző generációs konzolos grafikát kínáló Star Wars: Rivals-ban a franchise-ból ismert karakterek jelentős többsége visszatér annak érdekében, hogy hősök egy csoportjával kompetitív küzdelmeket folytathassunk másokkal, de hogy a multiplayer mellett egyjátékos élmények is várnak-e benne ránk, az egyelőre nem tisztázott még.

Az viszont igen, hogy a Star Wars: Rivals kiegyensúlyozott akciókat kínál, fedezékalapú harcrendszer társaságában, és miközben visszatérnek a jól ismert karakterek, illetve sajátos fegyvereik - például Chewbacca íjpuskája vagy Han Solo DL-44-es pisztolya -, a küzdelmeket pedig a filmekből is ismert helyszíneken vívhatjuk majd meg, mint amilyen a Bespin, a Scarif vagy a Halálcsillag.

Hogy a Star Wars: Rivals mikor érkezik, az egyelőre nem világos, de a Google Play-en már most él az elő-regisztráció, amivel érdemes élni, segítségével ugyanis egy death trooper támogató egységekhez férhetünk hozzá a megjelenéskor - jelentsen ez bármit is.

Nézd nagyban ezt a videót!



5 hozzászólás

Chico

6 éve, 9 hónapja és 18 napja

Na ez nagyon kemény lesz! meglepett smiley

válasz erre

Bencus86

6 éve, 9 hónapja és 18 napja

Így elsőre nekem adja a hangulat. De majd meglátjuk. Mindenesetre ment az előreg. mosolygó smiley

válasz erre

marco

6 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ellenfelek mondjuk igen bután ácsorognak a fedezékek mögött de ez legyen a legnagyobb probléma. röhögő smiley

válasz erre

zsenikém

6 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ez rohadt várós cucc! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 9 hónapja és 19 napja

meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley NAGYON várom! röhögő smiley

válasz erre