Super Mario Run: ingyenes is lesz, meg nem is

2016. október 29.
6.6831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár még csak hellyel-közzel, de azon már túltettük magunkat, hogy a Nintendo csapata az Apple masinájára költözteti a Super Mario-sorozatot egy endless runner, avagy a Super Mario Run képében, amiről - egészen pontosan a játék üzleti modelljéről - a japánok most fontos részleteket osztottak meg a rajongókkal.

Kiderült ugyanis, hogy bár a Super Mario Run ingyen letölthető lesz majd az App Store kínálatából, és bár további ráfordítás nélkül is élvezhetjük a kalandot, de Tatsumi Kimishima szerint amennyiben minden elemét ki akarjuk használni, ahhoz bizony fizetnünk kell valamennyit.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre nem tudtuk meg, ellenben nem mindegy, hogy például be is fejezhetjük majd ingyen a játékot, vagy már azért is költenünk kell, hogy az utolsó pályákat megvásárolhassuk hozzá. Ami biztos, hogy a Super Mario Run mikrotranzakciókat nem fog tartalmazni, de a fizetős lehetőségek pontosítása a decemberi premierig várat magára.
3 hozzászólás

csirkee

8 éve, 18 napja

Ezek a free to play játékok tök jók, de miért akarják hogy fizessek benne úgy, hogy teli rakják reklámmal. Vagy ez vagy az!

válasz erre

Femobilos

8 éve, 18 napja

Engem egyetlen dolog idegesít, a felbukkanóó reklámok. Inkább fizetek valamiért ami kell, csak ne kelljen ezeket elviselnem. Az olyan játékokat azonnal törlöm.

válasz erre

peter97

8 éve, 19 napja

Gondolom f2p lesz és csak az extrákért kell majd fizetni.

válasz erre