Super Scoot: egy endless runner, amelyben egy kalapáccsal szinte bármit ripityára törhetsz

2017. április 12.
6.3871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az endless runnerek műfaját sokszor és sokféleképpen próbálták már megújítani az évek során, azonban a MooseMouseMedia csapata a Super Scoot név alatt most minden eddiginél távolabb került az unalmas recepttől.

A Super Scoot alapjai ugyanis bár a szokványos endless runnerekből építkeznek, ezáltal adott egy rohanó, illetve guruló karakter, akivel átugrálhatjuk az előttünk tornyosuló akadályokat - méghozzá egy egészen sajátos, szemközti perspektívából -, azonban a fejlesztők itt nem álltak meg, és őrült képességekkel dobták fel az alapokat.

Ennek köszönhetően a Super Scoot keretein belül lehetőségünk nyílik például előkapni egy óriási kalapácsot, hogy ripityára törjük ellenfeleinket, de akár szárnyakat is növeszthetünk, hogy elemelkedjünk egy kicsit a pályáról, és a levegőben próbáljunk szerencsét.

Hogy a Super Scoot pontosan mikor érkezik, azt egyelőre nem tudtuk meg, de a fejlesztők szerint Androidra és iOS-re egyaránt jön, az alábbi gameplay videó jóvoltából pedig alaposabban is megismerkedhetsz vele.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Mendez

7 éve, 7 hónapja és 15 napja

Kegyetlen jópofa röhögő smiley, de a kamera állása nagyon szokatlan!

válasz erre