Szellemek, goblinok és zombik érkeztek a Teppenbe

2022. július 01.
1.5081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Idén kicsit hamarabb érkezett meg a Halloween a Teppenbe, hiszen a mai napon a Resident Evil Village és a Ghosts'n Goblins szellemei és zombijai toppantak be Monster Hunter, a Street Fighter és a Mega Man karakterei közé.

A Super Spooky Village kiegészítőben a kis falu rémálommá vált, amikor vezetőjük elrabolta Prin Prin hercegnőt a Ghosts'n Goblins-ból, hogy sötét varázslattal támassza fel halott lányát - a gonosz átok hatására a lakosok szörnyekké változtak.

Arthur, a bátor, ezüstpáncélos lovag elindul, hogy megmentse szerelmét, Prin Prin hercegnőt, ehhez pedig rengeteg akadályt kell legyőznie, szembe kell szállnia a Resident Evil Village négy nemes családjának, Alcina Dimitrescunak, Karl Heisenbergnek, Salvatore Moreau-nak és Donna Benevientónak hatalmas erőivel, hogy megmentse a hercegnőt.

A Teppen új frissítésében természetesen a sztori mellett új kártyák is érkeztek,a "Bábos Lady Donna" fekete kártya, a "Towering Lady Dimitrescu" lila, a "Mutáns Lord Moreau" és "Heisenberg Lord mérnök" zöld kártyája új trükköket és csapdákat hozott a küzdelembe!

A Teppen letölthető AppStore-ról, Google Play-ről és Amazon Appstore-ról is!

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

Komoly játékmix! röhögő smiley

válasz erre

Gólem

1 éve, 10 hónapja és 20 napja

De kár hogy ez is kártyás. szomorú smiley

válasz erre