Szemétszedésre invitálja a Pokémon GO rajongóit a Niantic a Föld napján

2018. április 05.
7.1621
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy minden eddiginél átfogóbb eventet jelentett be a Niantic csapata a Pokémon GO kapcsán, mely hiába globális esemény, hazánk szokás szerint megint kimarad belőle, de azért mondjuk a részleteket, mert a kezdeményezés több mint követendő példa.

Április 22-én, a Föld napja alkalmából ugyanis a Niantic szemétszedésre hívta a játék felhasználóit, ezáltal a mestereknek lehetőségük nyílik majd bizonyos országokban - hozzánk legközelebb például Olaszországban - szemetet szedni olyan helyeken, ahol erre kiemelkedően nagy szükség van.

Természetesen az event nemcsak a munkáról szól majd, hanem a játékról is, a Pokémon GO Earth Clean Up esemény során ugyanis képletesen folyamatosan ritka pokémonok ugrálnak majd elő a szemétkupacok közül, így 48 óráig a víz-, föld- és fű típusú zsebszörnyek kerülnek hangsúlyba.

Ezen felül minden résztvevő pokémon mester - aki az adott régióban tartózkodik - kap majd egy speciális avatárt, de számtalan más egyéb extra is vár azokra, akik úgy döntenek, hogy játékos formában segítenek a Föld napja alkalmából.
2 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 6 hónapja

Hasznos és okos esemény!

válasz erre

fonemaker

6 éve, 6 hónapja

Ez jópofa event. mosolygó smiley

válasz erre