Szereted a humoros kalandjátékokat? Akkor próbáld ki a Demetrios-t!

2017. november 09.
15.9761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Demetrios címmel egy kellemes rajzfilmes grafikával ellátott kalandjáték bukkant fel a napokban az App Store és a Google Play kínálatában, ami azon túl, hogy jól fest, egy igencsak humoros történetet tár elénk, a középpontban Bjorn Thonen sztorijával.

Bjorn egy Párizsban élő antik kereskedő, akit egyik este hazafelé menet kirabolnak, és a nyomozásban szomszédja, Szandra segítségét kéri, akivel minél jobban belemélyednek az ügybe, annál ősibb titkokra bukkannak, miközben mi a hasunkat fogjuk majd a nevetéstől.

A point and click stílusú kalandjátékok és a vizuális novellák kereszteződéséből megszületett Demetrios csodaszép grafikával, vicces mini-játékokkal és több mint 15 ezer sornyi dialógussal rendelkezik, méghozzá 12 órányi játékmenet társaságában, amit 6 fejezetben tártak elénk a készítők.

Érdekesség, hogy az App Store-on csak egyben vásárolhatjuk meg magunknak a hat epizódot 1790 forintért, míg a Google Play-re epizódonként került fel a nagy kaland, aminek az előnye az, hogy az elsőt teljesen ingyen letölthetjük.
1 hozzászólás

Femobilos

6 éve, 11 hónapja és 6 napja

Nézegettem, tényleg nagyon szép játék!

válasz erre