Szó szerint is villoghatunk majd a Xiaomi BlackShark 2 gamer okostelefonnal

2018. október 15.
7.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az elmúlt hónapok egyik legnagyobb mobilos trendje a notch használata mellett túlzás nélkül a gamer okostelefonos megközelítés volt, amibe a legtöbb gyártó beszállt már, így a Xiaomi is elindított egy BlackShark névre keresztelt termékcsaládot.
Advertisement

Az eszköz egyedi megjelenésén felül speciális hűtési rendszerével, ebből fakadó erősebb hardverével és speciális kontrollerével hívta fel magára a figyelmet leginkább, a hírek szerint pedig nemsokára érkezik a második generáció, ezáltal a Xiaomi BlackShark 2, amiről a Slashleaks most egy érdekes videót szivárogtatott ki.

A nyúlfarknyi felvételen ugyanis azt láthatjuk, hogy a második generációs BlackShark az oldalak és a hátlap tekintetében is erőteljes RGB LED világítást kapott, ezáltal a szivárvány szinte minden árnyalatában villoghat majd a kezünkben, mint egy gamer PC.

Érdekesség, hogy a BlackShark angol nyelvű nemzetközi oldala éppen a napokban, a videós szivárgással együtt frissült, ami könnyen lehet, hogy a második generációs eszköz bejelentését vezeti fel.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

Nagyon menő...

válasz erre

Mordorer

5 éve, 10 hónapja és 21 napja

De bazári! röhögő smiley

válasz erre