Szuper mobiljátékot fejlesztett a Google, amivel játszótérré alakíthatod az egész világot

2018. május 08.
5.0581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Rendkívül innovatív, bár nem túl összetett mobiljátékkal jelentkezett a napokban a Google, akik úgy döntöttek, hogy a kiterjesztett valóság népszerűsítésének céljából összedobják az Emoji Scavenger Hunt című alkotást.

A kérdéses mű nem egy szokványos applikáció, ennek megfelelően nem is a Play Áruházból vagy az App Store-ból kell letölteni, sőt nem is kell letölteni, csak ellátogatni a hivatalos honlapjára, majd miután kiválasztottuk, hogy telefonunk melyik kameráján keresztül akarjuk látni a kiterjesztett valóságot, már indul is a móka, akár a lakásban, akár odakint a szabadban.

Hogy miről szól a játék? Semmi extráról, mindössze fel kell kutatni a különféle emojik élethű másait, legyen szó például egy cipőről vagy egy üvegről, a lényeg, hogy minél többet begyűjtsünk belőle addig, amíg a rendelkezésünkre álló idő el nem fogy.

Bár a játék még finomhangolásra szorul, a Google célja az volt vele, hogy egy kicsit alaposabban is prezentálja a kiterjesztett valóság élményét. Ha kipróbálnád, csak rajta, hiszen ingyen van, noha egy csipetnyi internet azért kell neki.
3 hozzászólás

Mendez

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Érdekesen hangzik nagyon. El sem tudom képzelni úgyhogy inkább megnézem!

válasz erre

Gólem

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ez marha jópofa cucc! röhögő smiley

válasz erre

peter97

6 éve, 5 hónapja és 16 napja

Hát ez őőőő érdekes.

válasz erre