Szupercuki videót kapott a Pokémon GO

2018. február 02.
3.3721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár a Pokémon GO népszerűsége még mindig elvitathatatlan, ellenben a Niantic csapata most újabb löketet szeretett volna adni a játéknak, aminek érdekében egy szupercuki kis videót dobtak össze az alkotáshoz.

Az alig egyetlen perces kis trailer akár egy dokumentumfilm is lehetne, amelynek középpontjába a harmadik generációs pokémonok egy jelentős részét, mondhatni az első hullámát mutatja be alaposabban a fejlesztőcsapat, hátha valaki az elmúlt hetekben és hónapokban kerülte volna a Pokémon GO-t, és nem tudná, hogy milyen újoncokkal bővült a játék.

A felvételen egyébiránt olyan kis lények bukkannak fel, mint Wailord, Plusle, Minun vagy Mudkip, de egy csapat Snoprunt, sőt Delcatty és Masquerain is látható pár pillanatra, a legérdekesebb azonban, hogy az egész felvételt Stephen Fry, az ismert brit író és humorista narrációjával tekinthetjük meg, ami felteszi a koronát a produkcióra. Érdemes megnézni:

3 hozzászólás

Bencus86

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

fonemaker írta:
Tényleg igen jól sikerült, kár hogy már senki nem játszik vele! röhögő smiley
Azért ezt kicsit erős kijelentésnek érzem de tény hogy sokkal kevesebben mint amikor elindult. Úton útfélen mindenki ezzel játszott. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Tényleg igen jól sikerült, kár hogy már senki nem játszik vele! röhögő smiley

válasz erre

Mendez

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Ez nagyon minőségi trailer lett! meglepett smiley

válasz erre