Tactical Monsters Rumble Arena: ha a Heroes-sorozatból mobiljáték készülne...

2017. október 09.
4.5611
A Lilith Games csapata bejelentette, hogy elkészítik a nagyszerű Heroes Tactics mobiljáték folytatását, ami Tactical Monsters Rumble Arena név alatt egy rendkívül mély játékélményt kínáló taktikai stratégia lesz.

Ha röviden kellene jellemezni a játékot, akkor a 3-5 perces összecsapásokat leginkább úgy tudnánk leírni, mintha a népszerű Heroes-sorozat ütközeteit látnánk viszont mobiljátékos formában, hiszen ugyanúgy körökre osztott küzdelmek várnak benne ránk hexagonális szeletekre felosztott pályákon, melyeken a két fél speciális egységei vívják élet-halál harcukat.

A Tactical Monsters Rumble Arena keretein belül több mint 60 szörnyeteg közül válogathatunk majd, mindegyikük saját kasztba sorolható, és sajátos képességekkel rendelkezik, miközben nemcsak PvE lehetőségek - köztük sztori mód -, hanem PvP küzdelmek is várnak ránk, mint amilyen az Arena, a Clan War és a többi.

A Tactical Monsters Rumble Arena várhatóan novemberben jelenik meg ingyen letölthető formában, és meglepő módon nemcsak Androidra, valamint iOS-re, hanem Windows Phone-ra is elérhető lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 15 napja

Nagyon beteg de talán pont ezért is tetszik.

válasz erre