Talán korai volt még temetni a Google Daydream VR headsetet

2017. január 28.
5.1891
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Bár minden jel arra utal, hogy a mobilos VR ugyanolyan zsákutca, mint a játékipar más részein, azonban a Google nem adja fel a Daydream VR headsettel, így az elmúlt napokban olyan intézkedések történtek vele kapcsolatban, amelyek reménykedésre adnak okot.

Elsőként például a headset mögött álló csapatot egy kis vérfrissítés érte, miután Claude Zellweger, a HTC Vive headset egykori vezető munkatársa csatlakozott a Google-höz annak érdekében, hogy a Daydream platform tökéletesítésén dolgozhasson.

Ezzel tehát a VR headset a jövőben még tovább fejlődhet, de született intézkedés arra vonatkozólag is, hogy keresettebbé tegyék a felhasználók számára, illetve szimpatikusabbá a fejlesztőknek is.

A Google ugyanis a héten lehetővé tette, hogy a fejlesztők mostantól már külső engedélyezés nélkül, maguktól is feltölthessenek olyan applikációkat és mobiljátékokat a Play Áruházba, amelyek támogatják a headsetet, így talán ezzel legalább a tartalomgyártás fellendülhet.
2 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nem látok benne igazi rációt egyelőre. Szerintem ez a VR hamar le fog csengeni.

válasz erre

Mendez

7 éve, 9 hónapja és 11 napja

Egyelőre komoly kapufának tűnik ez a VR dolog nekem... Az alkalmazások számával szerintem eddig sem volt gond, a felhasználók számával annál inkább...

válasz erre