Tales of Asteria crossovert kap a Granblue Fantasy

2018. július 16.
2.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Cygames csapata túlzás nélkül profi abban, hogy miként kell megtartani a rajongókat a Granblue Fantasy mellett, ezáltal bejelentették, hogy a nyáron is egy sor extrával szeretnék megörvendeztetni őket.

Az Osakában megrendezett Granblue Fantasy Summer Festival részeként ugyanis csak úgy repkedtek a bejelentések, így kiderült, hogy a Biribiri Electrical Event részeként több szexi karaktert is bikinire vetkőztethetünk majd, így Rosetta, Ilsa, Naoise, Yuisis és Olivia is kapni fog egy fürdőruhát.

Ez azonban még nem minden, hiszen érkezik a játékba a nyáron egy új EXII kaszt, a Magic Knight, aminek feloldásához legalább 20-as szintű Ninjának kell lennünk, ha pedig mindez még mindig nem lenne elég, három crossover is várható a játékhoz.

Ezek közül az egyik a Tales of Asteriával közös darab lesz, a másik a népszerű Live Live! Sunshine!! anime-sorozathoz kapcsolódik majd, míg a harmadik a szuper-népszerű Pretty Cure - vagy egyes régiókban Glitter Force - dolgait emeli át a játékba.

Pontos időpontokat és egyéb részleteket még nem kaptunk az elhangzottakról, de kedvcsinálókkal már tudunk szolgálni nektek!

Nézd nagyban ezt a videót!





1 hozzászólás

SamsungFan

6 éve, 3 hónapja és 3 napja

De nagy mánia lett ez a játék összekapcsolgatás...

válasz erre