Te mit szólnál egy telefonhoz, amelynek egyik fele Android, a másik pedig iOS?

2017. március 15.
6.0851
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha iPhone-tulajdonosként benned is felmerült már a gondolat, hogy milyen jó lenne néha egy Androidos készülék pár olyan mobiljáték miatt, amelyek csak erre a platformra jelentek meg, akkor most van egy jó hírünk, egy amerikai cég ugyanis megoldást talált a problémára.

A megoldás pedig bármennyire meglepő, egy kifejezetten iPhone 6-ra és iPhone 7-re megálmodott okos telefontok lett, amelyet csak egyszerűen fel kell pattintani az Apple készülékeire, és nem elég, hogy védelmet garantál számára a külső erőhatások ellen, mindezen felül megfordítva még egy Androidos készüléket is elérhetünk.

A tok ugyanis önmagában egy Androidos telefon is, amely Eye név alatt az ESTI Inc. találmányaként egy 5 hüvelykes kijelzőként mutatja meg magát a hátlapon, de a képernyő mögött egy 2800 mAh-s külön akkumulátor, egy nyolcmagos processzor, valamint 3GB RAM és 16GB-nyi tárhely is meghúzódik, méghozzá egy Android 7.1-es operációs rendszer társaságában.

Hogy mennyit kérnek el egy ilyen okos tokért a készítők? Nem, szerencsére itt sem jön fekete leves, lévén 95 dollár, tehát kevesebb, mint 30 ezer forint ellenében már mi is lehetőséget kapunk Androidos készüléket hordani magunknál iPhone-tulajdonosokként.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 7 hónapja és 22 napja

Hát ez nagyon nem tetszik. wtf smiley

válasz erre