Teppen címmel kártyajáték készült a Capcom legismertebb karaktereihez kapcsolódva

2019. július 05.
8.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Capcom és a GungHo Online Entertainment bejelentették a Teppen címre keresztelt kártyajátékot, mely az ismert japán fejlesztőcsapat és kiadó legújabb mobiljátékaként a saját univerzumok és karakterek felhasználására épült.

Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter, Monster Hunter és még megannyi más egyéb ismert sorozat, illetve ezek szintén jól ismert hősei kerültek rá a kártyákra, akikkel az Illúzió Földjére lépve tudunk hajba kapni, így Dante, Morrigan, Mega Man vagy akár Chun Li pályára állításával is nagyokat harcolhatunk.

Bár a Teppen - ami még csak véletlenül sem Tekken - megoldásai egészen sajátosak, ugyanakkor a szabályrendszer túl sok érdekességgel nem kecsegtet, de minderről hamarosan már a saját bőrünkön is megbizonyosodhatunk, hiszen a játék bizonyos régiókban elérhető, de a mi környékünk még nem tartozik a szerencsés kiválasztottak közé.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

metrox

5 éve, 2 hónapja és 10 napja

SamsungFan írta:
Nem tudom elhinni, hogy tényleg sikeresek ezek a kártyajátékok.
Igazából nem. Vagy is nem mindig. Rengeteg múlik azon mennyire pay2win vagy hogy mennyire tudja az embert lekötni. Pl.: Tyrant Unleashed és Animation Throwdown mai napig futtnak

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 2 hónapja és 14 napja

Nem tudom elhinni, hogy tényleg sikeresek ezek a kártyajátékok.

válasz erre