The Lion's Song: júliusban mobilokra is megjelenik az osztrák művészekről szóló kalandjáték

2017. május 13.
7.6961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az osztrák Mipumi Games még tavaly júliusban jelentette meg The Lion's Song címre keresztelt indie játékának első epizódját a Steam kínálatában, ami olyan nagy kritikai sikert eredményezett számukra, hogy aki kipróbálta az alkotást, az garantáltan azóta is erről beszél.
Advertisement

A játék minden egyes epizódjában egy kitalált osztrák művésszel vagy feltalálóval foglalkozott, aminek hála megismerhettük kreativitásuk sajátosságait, inspirációikat és démonaikat, hiszen a művészetnek nemcsak előnyei, hanem árnyoldalai is vannak.

A The Lion's Song egy összetett történettel úgy lett megalkotva, hogy az egyes epizódban hozott döntéseink később hatást gyakoroltak a játék alakulására, sőt mi több - és ez volt csak igazán egyedi benne -, a későbbi részekkel hatást tudtunk gyakorolni a már korábban végigjátszottakra is, így azokat érdemes lehetett újra betölteni.

Ami pedig nagyszerű hír számunkra a csodálatos zenékkel és művészeti stílussal megalkotott The Lion's Song kapcsán, hogy a készítők várhatóan júliusban mobilokra, Androidra és iOS-re is leszállítják a teljes szezon összes epizódját.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

peter97

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Azta milyen különleges játék! meglepett smiley Biztos hogy kipróbálom!

válasz erre