The Lion's Song: júliusban mobilokra is megjelenik az osztrák művészekről szóló kalandjáték

2017. május 13.
6.6951
Az osztrák Mipumi Games még tavaly júliusban jelentette meg The Lion's Song címre keresztelt indie játékának első epizódját a Steam kínálatában, ami olyan nagy kritikai sikert eredményezett számukra, hogy aki kipróbálta az alkotást, az garantáltan azóta is erről beszél.
 

A játék minden egyes epizódjában egy kitalált osztrák művésszel vagy feltalálóval foglalkozott, aminek hála megismerhettük kreativitásuk sajátosságait, inspirációikat és démonaikat, hiszen a művészetnek nemcsak előnyei, hanem árnyoldalai is vannak.

A The Lion's Song egy összetett történettel úgy lett megalkotva, hogy az egyes epizódban hozott döntéseink később hatást gyakoroltak a játék alakulására, sőt mi több - és ez volt csak igazán egyedi benne -, a későbbi részekkel hatást tudtunk gyakorolni a már korábban végigjátszottakra is, így azokat érdemes lehetett újra betölteni.

Ami pedig nagyszerű hír számunkra a csodálatos zenékkel és művészeti stílussal megalkotott The Lion's Song kapcsán, hogy a készítők várhatóan júliusban mobilokra, Androidra és iOS-re is leszállítják a teljes szezon összes epizódját.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

peter97

1 éve, 11 napja

Azta milyen különleges játék! Biztos hogy kipróbálom!

válasz erre