Through the Ages: itt az első trailer a Civilization-stílusú mobiljátékról

2017. szeptember 10.
4.4191
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A CGE csapata bemutatta végre az első mozgóképet Through the Ages címmel érkező legújabb mobiljátékukról, amely a hasonló címmel ismert társasjáték digitális változataként olyan élményeket garantál, mint a zseniális Civilization-sorozat.

Ennek megfelelően a körökre osztott játékmenet során az lesz a feladatunk, hogy saját civilizációt építsünk magunknak, akiket a piramisok korától kezdve egészen az űrkorszakig vezethetünk majd, miközben folyamatosan építkezhetünk, csatázhatunk és természetesen fejlődhetünk is.

A Through the Ages várhatóan egyedül és többjátékos formában egyaránt játszható lesz, sőt mi több, hot-seat multiplayer is várható tőle, amivel lehetőségünk nyílik arra, hogy egy-két barátunkkal összeüljünk, és úgy toljuk a birodalomépítést, mintha egy valódi társasjátékkal játszanánk.

Az alkotás várhatóan szeptember 14-én jelenik majd meg az App Store és a Google Play kínálatában, de mielőtt megkérdeznétek, természetesen prémium applikációként érkezik, így 10 dollár - vagyis nagyjából 2500-3000 forint körül - lesz az ára.

3 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 1 hónapja és 10 napja

Na erre kíváncsi leszek hogy fog működni mobilon. Tableten ok, ott elég nagy hely van tapicskolni, de mobilon..

válasz erre

Bencus86

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Ütős game, tetszik!

válasz erre

Chico

7 éve, 1 hónapja és 11 napja

Adja. Komoly lesz!

válasz erre