Több Angry Birds-játékot is Valentin-napi tartalommal frissített a Rovio

2017. február 15.
5.9721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Rovio úgy határozott, hogy a karácsony után a Valentin-napot sem hagyja ki egy kis specifikus frissítés érdekében, ezáltal a szerelmesek ünnepe alkalmából több aktuális Angry Birds-játékot is tematikus tartalmakkal dobtak fel.

Elsőként például az Angry Birds 2-ben érhetünk el szerelmetes extrákat, ezáltal újabb headsetek mellett - amelyek nemcsak esztétikai kiegészítők -, két új helyszín is érkezett az alkotásba Hamsterdam és Missispiggy címmel.

Szintén bővült az Angry Birds Friends, amely az ötödik évfordulóját is ünnepelte Valentin-napon, és ennek jóvoltából egy új helyszínt érhetünk el benne, aminek jóvoltából egyenesen Párizsba utazhatunk majd el.

Az Angry Birds Blast-be is került néhány szerelmes tartalom, így a játékosok Handsome Pig jóvoltából egy halom új napi kihívást teljesíthetnek, méghozzá tematikus tartalmakkal, így például a malacok rózsákat dobálnak majd nekünk a sikeres teljesítés után és a többi.

Utolsóként az Angry Birds Pop kapott még extrákat Valentin-napra, így 40 új pályával bővítették ki az alapokat a készítők, amelyek mindegyikén Aunt Gale lesz az úgynevezett sztárvendég.
nincs még hozzászólás