Touchdowners: ha egy különleges amerikai focis mobiljátékra vágysz, megtaláltad!

2017. június 19.
6.6581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Touchdowners címmel egy különleges mobiljátékról kaptunk híreket, ami a platformon majdnem fehér hollónak tekinthető amerikai focis alkotások sajátosságait igyekszik tovább öregbíteni, méghozzá várhatóan még ezen a héten.

Colin Lane, a játék megálmodója ugyanis bejelentette, hogy tervei szerint még június 22-én megjelenhet az Appp Store és a Google Play kínálatában is legújabb alkotása, amelyben az lesz a feladatunk, hogy átvegyük az irányítást egy 3 fős focicsapat felett, akikkel 3v3-as ütközetekben tudunk majd küzdeni, méghozzá egészen sajátos formában, retro stílusú grafikával.

A Touchdowners játékmenete ugyanis oldalnézetes lesz, és a folyamatosan vagdalkozó, illetve dobálózó focistáinkkal - akik eltérő képességekkel is bírnak - az lesz a célunk, hogy ide-oda ugráljunk a pályán, és lehetőleg a földre kerülő labdát is elérjük ilyen formában, mire ők jól elhajítják a kis tojást annak reményében, hogy abból touchdown származhat. Íme egy kis kedvcsináló arról, hogy miként működik ez a gyakorlatban:

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás