Trailerrel jelentkezett az interaktív film, a The Gallery

2022. június 24.
1.3451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gőzerővel készül a The Gallery, amely a live-action videojátékok nem túl nagy felhozatalát fogja erősíteni, nemrégiben pedig egy izgalmas új előzetessel jelentkeztek a játék fejlesztői, amelyből képet kapunk arról, mire is számíthatunk.

A live-action videojátékok gyakorlatilag olyan interaktív filmek, amelyeket mi magunk irányítunk videojátékos megoldásokkal - legyen az kontroller, vagy párbeszéd alapú, a The Gallery pedig ezek kombinációjával egy nyomozás világába kalauzol el bennünket.

A játék két idősíkon, 1981-ben és 2021-ben játszódik majd, a történetet pedig a döntéseink határozzák meg, amiből összesen 150 lehetőségnél kell mérlegelnünk és választanunk, így alakítva az események folyamát. Az író - rendező Paul Raschid beszélt kicsit a lehetőségekről, kiemelve, hogy a játék nem csak a játékosok számára lesz érdekes, hanem a film- és TV nézők számára is, akik lehet hogy belekóstolnak majd ily módon a játékok világába.

A The Gallery augusztus 1-jén érkezik iOS és Android készülék mellett konzolokra és PC-re is, aki pedig szeretne belepillantani, mire is lehet majd számítani, megteheti az alábbi videóban:

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

peter97

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Régen volt valami rajzfilmes ilyenben, valami katonával kellett menni, az tetszett.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nem jön be.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hát én ezért pénzt biztos nem adnék...

válasz erre

Chico

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Ezer éve nem toltam ilyen játékkal! meglepett smiley

válasz erre