Új Dollokat és sztori tartalmat hozott a Revived Witch új eventje

2021. november 25.
26.9731
A Revived Witch legújabb limitált idejű eseménye, a Phantom Mirror of Stars arra invitálja a játékosokat, hogy merüljenek el egy vadonatúj élményben, és fedezzék fel a "World in Mirror"-t.
 

A Yostar Games pixel artos mobil RPG-jében egy rejtélyes tükörbe léphetsz be, amely tele van csillagokkal, amelyek ismeretlen titkokat rejtenek magukban. A Revived Witchben a játékosok az új eseményt élvezhetik az eseménytörténet megtisztításával, hogy csillagokat és más értékes nyersanyagokat szerezzenek. A korlátozott idejű eseményboltban ezeket a csillagokat olyan menő játékbeli finomságokra válthatod be, mint az új SSR baba Acheronte, valamint új bútorszett darabok.

A frissítés három új Dollt is üdvözöl, nevezetesen Nannart, Metamorphoses-t és Acherontét. Az SSR Doll Acheronte, a Bard of the Deceased egy bukott angyal, aki pusztító mágikus sebzést tud okozni az ellenségnek. Az SSR Mage egység emellett növeli az összes ellenség által elszenvedett mágikus sebzést, így a csapat felbecsülhetetlen értékű tagjává válik, ha DPS-ről van szó.
3 hozzászólás

Bencus86

1 hete és 4 napja

Cs*cs*k.

válasz erre

peter97

1 hete és 5 napja

Nekem ez nincs meg.

válasz erre

Chico

1 hete és 5 napja

Kész ez a játék.

válasz erre