Új előzetesen a Final Fantasy VII Ever Crisis, egy zárt béta is várható év végén

2022. június 17.
1.6201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Final Fantasy VII a világ egyik legnépszerűbb JRPG-je, így nem csoda, hogy a nagyívű történethez megannyi játék feldolgozás készült, köztük egy mobilos is, ami a mai nap hajnalban kapott egy vadonatúj előzetest is, benne egy remek hírrel az alapmű rajongói számára.

Ugyanis a mai nap korai óráiban lezajlott a Final Fantasy VII 25. születésnapját ünneplő élő adása, ami jó pár bejelentést hozott magával, így például kapott egy új előzetest is a már korábban bejelentett Final Fantasy VII Ever Crisis című játék is, ami a nagysikerű JRPG sztoriját hozza el telefonokra. Ehhez kaptunk még egy extra bejelentést is, miszerint egy zártkörű bétateszt fog indulni még ennek az évnek a végén.

Annyi már korábban is megerősítést nyert, hogy a program ingyenesen játszható lesz, azonban lesz benne online vásárlás is. Mivel egy fejezetekre osztott játékról van szó, emiatt benne van a pakliban, hogy az első, vagy az első pár fejezetet kapja meg mindenki, a maradékért pedig már fizetnie kell a felhasználónak. Megjelenési dátum jelenleg még nem ismert.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Aztarohadt! meglepett smiley Lesz ám FF dögivel! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Komoly lesz bakker! meglepett smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 11 hónapja és 6 napja

Imádom a hangulatát! mosolygó smiley

válasz erre