Újabb bikinis hősök és tonnányi extra tartalom tart a Fire Emblem Heroes-ba

2017. július 29.
6.3681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nintendo bejelentette, hogy az elkövetkezendő napokban minden eddiginél komolyabb mennyiségű extra tartalom jelenhet majd meg a Fire Emblem Heroes-hoz, noha eddig sem igazán panaszkodhattak ezzel kapcsolatban a rajongók.

A kiadó az Intelligent Systems társaságában megerősítette, hogy a játék soron következő, már augusztusban érkező frissítésével ismét csatlakozik a kínálathoz néhány fürdőruhás hős, így Elise, Xander, Leo és Corrin a Fire Emblem Fates-ből is megmutatják magukat lenge öltözékben, és amint azt megszoktuk, a dedikált Paralogue küldetések és egyebek sem maradnak majd ki a sorból.

A kérdéses frissítés várhatóan augusztus 1-től bukkan majd fel, és nem sokkal utána újabb komoly bővítmények érkeznek, így augusztus 7-én kapjuk meg a Bound Hero Battle nevű legújabb lehetőséget, amelynek főszereplői Cecilia és Liliana lesznek, de ekkor roboghat be a Tempest Trial event is, ami a Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentiára koncentrál, és részeként már megjelennek a multi-map harcok is többek között.

Az 1.6-os frissítéssel együtt, várhatóan augusztus 8-án érkezik meg közénk az új Arena Assault mód, de a Nintendo megünnepli a 6 hónapos évfordulót is, méghozzá új bejelentkezési bónuszokkal, tonnányi orbbal, új küldetésekkel és speciális térképekkel. Mindez videón:



2 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 2 hónapja és 26 napja

Elég komoly képek vannak benne! röhögő smiley

válasz erre

peter97

7 éve, 2 hónapja és 27 napja

Bikinis csajok bármikor bármilyen mennyiségben! mosolygó smiley

válasz erre