Undergrave: elérhető a horror platformer bétája

2016. október 30.
7.1081
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Three Dudes Making Indie Games csapata hivatalosan is felküldte a Google Play kínálatába Undergrave címre keresztelt legújabb alkotásának bétáját, amely olyannyira nosztalgikus hangulatba hozott minket, hogy hirtelen pixelekben kezdtük el látni az egész világot.

Mindez nem meglepő, az Undergrave ugyanis egy rogulike-elemekkel átszőtt, erősen pixeles, avagy minden tekintetben múltidéző stílussal rendelkező oldalnézetes platformer, amelyben egy névtelen, szakállas hős oldalán a legkülönfélébb szörnyekkel, démonokkal és egyéb fenevadakkal mérhetjük össze a tudásunkat a dungeonok kitakarítása során.

A kicsit talán a korai Castlevania epizódokra hajazó alkotás nem kevés horrorisztikus elemet vonultat fel, de megtalálhatók benne a többszintes pályák, a fejtörők, a fegyverek craftolásának lehetősége, a varázsitalok, de a végeredmény a különféle ügyességi feladványokból sem szenved hiányt.

Ha ez alapján felkeltette a figyelmedet az Undergrave, a Google Play kínálatából máris ingyen letöltheted a béta változatot.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Gólem

8 éve, 18 napja

Hatalmas game, nagyon tetszik! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

8 éve, 18 napja

Nagyon poén game!

válasz erre

Femobilos

8 éve, 18 napja

Imádom az ilyen 8bites grafikákat. mosolygó smiley

válasz erre