Vastking G800: gamereknek szánt tablet, ami úgy néz, mint egy Nintendo Switch

2017. november 04.
18.2081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Izgalmas táblagép bukkant fel a kínai piacon - hol máshol - Vastking G800 név alatt, aminek a különlegessége nem más, minthogy a végeredmény úgy fest, mintha egy tablet és egy Nintendo Switch szerelemgyerekeként jött volna világra.

Mondjuk rögtön a fekete levest: a táblagép Windows operációs rendszert használ - tehát Androidos címek legfeljebb emulátorral futtathatók rajta -, de ezt leszámítva egy korrekt kis masina lett 8 hüvelykes full HD kijelzővel, Intel Apollo Lake processzorral, és választható, maximum 6GB RAM-mal tálalva.

A táblagép igazi különlegessége, hogy kézbe véve olyan, mint a Nintendo Switch kontrollere, ezáltal ugyanúgy helyezték el rajta a kis joystickokat, a gombokat, egyszóval nemcsak kézre áll, hanem kifejezetten könnyed irányítást is garantál, sőt az oldalsó gombok a Joy-Con-hoz hasonlóan lecsatolhatók.

Mielőtt bárki a pénztárcáért nyúlna, a 3400 mAh-s aksival, 2 megapixeles kamerával és a különféle modern csatlakozási lehetőségekkel szerelt tablet egyelőre még csak prototípus, de ha a Vastking talál megfelelő partnert a gyártáshoz, akkor még bármi lehet belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

ferencziakos

7 éve, 5 napja

Finoman szólva is furcsa tablet. Nem értem rajta a win10-et ha ilyen pixeles játékokra szánják, a hardver pedig simán vinne bármilyen androidot. Nagyon fura.

válasz erre

Mendez

7 éve, 5 napja

Ez alá egy Android és kiváló készülék.

válasz erre

Bencus86

7 éve, 5 napja

Windows nélkül érdekes is lehetne, de ez teljesen értelmetlen eszköz.

válasz erre