Végre beszerezhető iPadre a Company of Heroes

2020. február 13.
10.5791
A korábbi terveknek megfelelően a Feral Interactive csapata végre elérhetővé tette a rajongók számára a Company of Heroes című klasszikus PC-s RTS mobilos változatát, mely első körben csak iPadre lett letölthető az App Store kínálatából.

Méghozzá nem túl olcsón, hiszen a játékért cserébe 4990 forintot kérnek, valamint 6GB szabad helyet, de ezért cserébe egy rendkívül átfogó és minőségi élményt kapunk, a főszerepben a második világháború legnagyobb küzdelmeivel.

Az alkotás a normandiai partraszállástól a Falaise-i katlanig követi nyomon az eseményeket, méghozzá páratlanul látványos megjelenés, valamint kifejezetten az érintőkijelzőkhöz igazított irányítás társaságában.
8 hozzászólás

Riddick

6 hónapja, 2 napja

Ná így jópár óra játék után arra jutottam hogy nagyon jó kis játék(ugye ezzel sem játszottam se a második részével) meglepődtem hogy a játékmenet mennyire kidolgozott... a tankba a katonák betöltik a lövegeket,befogják a fülüket,akkor ugratnak a járművek...a lábnyomok felcsapják a vizet mikor futnak a katonák,és hát a hangok is kegyetlen jók.... egyszerűen elképesztő mit alkottak egy táblagépre! És persze stratégia fan vagyok (igen fura is hogy ez a trilógia eddig kimaradt) de ez van, most azt hiszem lesz benne egy jópár órám! nem bántam meg hogy 15 euro ba került!
Egy dolog van ami talán belekerülhetett volna és akkor tényleg 10/10 lenne hogy ha legalább magyar felirat lenne benne, de így is bőven megérdemli a 10/10 értékelést részemről!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja, 3 napja

Remélem egyszer lesz androidra is...

válasz erre

ferencziakos

6 hónapja, 3 napja

De kár hogy nincs benne magyar nyelv...

válasz erre

Riddick

6 hónapja, 3 napja

Ronalddo írta:
Nem aprózták el az árazást.
Azért mert ez nem egy gagyi tablet tömegjáték,mind grafikába mind játékmenetbe hozza az anno kiadott első rész szintjét! Brutális mit összehoztak táblagépekre! Minden pézt megért!

válasz erre

Direktor

6 hónapja, 4 napja

Ez a játék megmutatja, hogy kell mobiljátékot kiadni bakker!

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 4 napja

Nem aprózták el az árazást.

válasz erre

zsenikém

6 hónapja, 4 napja

5 ezer, de egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne vegyem meg, a francba...

válasz erre

Riddick

6 hónapja, 4 napja

Már reggel munka előtt letöltöttem! Alig várom hogy haza érjek a munkából! neki is esek!

válasz erre