Végre itt van: megjelent az Apex Legends Mobile!

2022. május 18.
1.3051
A várakozásnak vége, hiszen az Apex Legends Mobile több évnyi várakozás után végre elindult Androidon és iOS-en - az alapoktól kezdve épített battle royale az eddigi legambiciózusabb, és egy igazi AAA FPS-élményt ígér a játékosoknak.
 

Az Apex mobil portja mindazzal a kiválósággal rendelkezik majd, amivel a PC-s és konzolos társai: a gyors tempójú harc, a stratégiai játékmenet, a lenyűgöző grafika és egy kis csavar, ami ezt a verziót megkülönbözteti a többitől. A mobilok hordozhatóságának köszönhetően az Apex Legends Mobile mostantól bárhol és bármikor játszható.

A megjelenés előtt a Respawn egy filmes trailert mutatott be, amelyben egy híradó előrejelzése mutatott be egy Apex Legends meccset olyan népszerű karakterek között, mint Mirage, Bangalore, Gibraltar, Mozambik, Wraith és mások, ahol Mirage vitte el a pálmát.

A trailer azonban azzal zárult, hogy bepillantást engedett egy hamarosan megjelenő karakterbe, aki hamarosan pusztítást fog végezni ebben a világban. Irány Google Play és az App Store!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Chico

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Péntek este izzítom, csak bírjam ki valahogy addig.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 2 napja

Bááááááááázd hogy ezt nekem most kellett olvasnom! Nem fogok aludni!

válasz erre

Direktor

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Navégre! De vártam már!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Két hétig ne keressetek!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Yessssssss!!!!

válasz erre