Vezesd győzelemre a sötétség seregeit: Androidra is megjelent a Demon's Rise 2 RPG

2017. március 01.
6.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Wave Light Games cspata bejelentette, hogy az App Store kínálatába már korábban felkerült Demon's Rise 2 körökre osztott szerepjáték végre a Google Play-re is felkerült, így már végre ezen a platformon is átvehetejtük az irányítást Mokarn, a démonherceg felett.

Ehhez elsőként meg kell alkotnunk csapatunkat, mégpedig többféle kasztot képviselő hősökkel, akik a Necromancer, a Werebear, a Demon Knight, vagy akár a Corsair frakciókat is képviselhetik, majd miután összeállt a nagy csapat, szabadon felfedezhetünk egy sötét fantáziavilágot, ahol körökre osztott ütközetek, erőteljes varázslatok és félelmetes szörnyek várnak majd ránk.

A Demon's Rise 2-ben 80 órányi játékidő fogad minket a kampányban, és bár szintfejlődés nincs, helyette folyamatosan újabb képességek és egyebek fogadnak minket, melyeken túl rengeteg új felszerelést és egyebeket is felfedezhetünk a pályákon.

Az alkotás érdekessége, hogy ingyenes formában került fel a Play Áruházba, azonban ez az ingyenesség csak az első három pályáig tart, utána keményen ki kell csengetnünk érte a 8 dolláros árcédulát.

Nézd nagyban ezt a videót!



App Store kínálatába már korábban felkerült Demon's Rise 2 körökre osztott szerepjáték végre a Google Play-re is felkerült, így már végre ezen a platformon is átvehetejtük az irányítást Mokarn, a démonherceg felett.'>
nincs még hozzászólás