Videón a Transformers: Forged to Fight brutális robot bunyói

2017. február 21.
5.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Kabam és a Hasbro még december elején jelentette be legújabb mobiljátékát, amely az aktuális Transformers mozifilmhez szeretne hozzátenni egyet és mást úgy, hogy közben egy elképesztően látványos és ígéretes játékélményt garantál számunkra.

A Transformers: Forged to Fight ugyanis egy klasszikus verekedős játék lesz, amelyben az Álcák és az Autobotok oldaláról is lehetőségünk nyílik belecsapni az óriási robot bunyókba, amit az alkotás legfrissebb kedvcsinálóján a gyakorlatban is megcsodálhatunk néhány pillanat erejéig.

A felvétel kapcsán annyit érdemes megjegyezni, hogy elképesztően mutatós in-game pillanatokat vehetünk szemügyre benne, ezáltal ha nem tudnánk, nem is gondolnánk, hogy egy mobiljátékot látunk éppen mozgás közben, és mivel a készítők a tartalomra is odafigyelnek - fejleszthető hősök, összeállítható csapat, változatos harcrendszer -, ezért őszintén megéri odafigyelni a végeredményre.

Sőt mi több, túl sokáig már nem is kell várni rá, a Transformers: Forged to Fight ugyanis a tervek szerint még idén tavasszal megjelenhet Androidra és iOS-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

7 éve, 9 hónapja és 9 napja

Kemény nagyon! röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

7 éve, 9 hónapja és 9 napja

WOW! meglepett smiley

válasz erre