Vikinges kiegészítővel gyarapodott a The Quest című klasszikus RPG

2017. május 31.
6.8981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Redshift Games munkatársai az App Store és a Google Play kínálatába is feltették a klasszikus dungeon crawler szerepjátékok kedvelői között elképesztő népszerűségnek örvendő The Quest első kiegészítőjét - méghozzá egy önállóan letölthető applikációként.

A The Quest: Isles of Ice & Fire címmel megjelent bővítményben egy maroknyi viking felett vehetjük át az irányítást, akikkel lehetőségünk nyílik felfedezni egy vadonatúj ellenfelekkel és veszélyekkel teli északi tájat, ahol megannyi kaland és kihívás is vár majd ránk a trollok, óriások és egyéb rémségek társaságában.

A játék egyébiránt a friss tartalmakat leszámítva teljes egészében megmaradt a klasszikus vonalon, ennek megfelelően a masszívan nyitott világú, körökre osztott csatákat garantáló szerepjáték olyan klasszikusokat idéz fel előttünk, mint a Beholder vagy a Might & Magic.
App Store és a Google Play kínálatába is feltették a klasszikus dungeon crawler szerepjátékok kedvelői között elképesztő népszerűségnek örvendő The Quest első kiegészítőjét - méghozzá egy önállóan letölthető applikációként.'>
nincs még hozzászólás