5 nyomozós mobiljáték, amiben kiélheted a benned lakozó detektívet

2022. július 24.
55.7581
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mindenki szereti a jóféle rejtélyeket, és szerencsére megannyi játék van manapság, ami megadja rá a módot, hogy kiéljünk ezen vágyainkat. Most összeszedtünk nektek öt olyan mobilos alkotást, melyekben ügyeket kell felgöngyölítenünk. Lássuk is!


Cognition: Episode One

Pszichikus detektívek, természetfeletti csínytevések, szörnyű sorozatgyilkosok, akik kedvelik a drámaiságot, és mocskos, vérfoltos bűnügyi helyszínek jellemzik ezt a point-and-click kalandsorozatot. Ebben a játékban Erica Reed, az FBI ügynökévé válhatsz, aki képes a múltba látni - ami nagyszerű képesség, ha bűntények felderítéséről van szó. Különösen, mivel a nyomok, ebben az esetben, kifejezetten egy ilyen képességgel rendelkező embernek szólnak.

Nézd nagyban ezt a videót!




Nincs itt sok vicc, az biztos, de a játék tele van megoldandó rejtvényekkel, feloldandó képességekkel és követendő nyomokkal. A detektívjátékok egyik igazi gyöngyszeme az iOS-en.

Letöltés: App Store

The Last Express

Kicsit inkább Agatha Christie, mint Conan Doyle - egy vonaton elkövetett gyilkossággal és egy Edward-kori helyszínnel -, de a Perzsia hercegének alkotójától, Jordan Mechnertől származó rejtély egy feszes tempójú, folyamatosan változó kaland, tele érdekes karakterekkel és trükkös nyomokkal. Ezen a vonaton több mint harminc karakter tartózkodik, akik a saját nyelvükön kommunikálnak egymással, miközben felfedezel és játszol.



Ráadásul remekül néz ki. És bár az irányítás kicsit bogaras, mégis izgalmas a bűnügyek megoldása és a rosszfiúk megállítása.

Letöltés: Google Play | App Store

Ace Attorney: Phoenix Wright Trilogy HD

Egy igazi Capcom-klasszikus. Ezúttal a dolgok egy kicsit jobban a valóság talaján állnak. Ügyvéd vagy, aki egy sor furcsa bűntényen dolgozik, és a "tiltakozás" folyamatos kiabálásával és a tanúk kihallgatásával bizonyítja, hogy ki a tettes. Bár önmagában nem vagy nyomozó, mégis képviseled az ügyeket, megérted a nyomokat, és megtalálod a legjobb módját, hogy megvédd az ügyfeled.



Emellett ez egy nyomozós játék, ami egyszerűen túl szórakoztató ahhoz, hogy ne vegyük fel. Igazán szórakoztató, bolondos, és többször zseniális, mint nem.

Letöltés: Google Play | App Store

Detective Grimoire

Alapvetően, ha a játékodban szerepel a "detektív" szó, akkor itt fogsz kikötni. Ezúttal egy mocsárban elkövetett nevetséges gyilkosságot próbálsz megoldani. Egy sor rejtvényen és a különc helyiekkel való bizarr találkozásokon keresztül mutatsz és tapogatsz.



A Detective Grimoire zseniálisan megírt, tele van furcsa karakterekkel, és tele van okos rejtvényekkel. Ha szereted, ha a bűnügyek megoldása tele van kacagással, akkor ez a játék neked való.

Letöltés: App Store

Detective Games: Criminal Case

A jövőben a rejtélyek és a bűntények még mindig léteznek. A Detective Games: Criminal Case játékokban bűntényeket kell megoldanod, ki kell derítened, ki a gyilkos, és a technológiai fejlődést felhasználva kell megelőznöd azokat, akik rosszban sántikálnak. Bűnözőket kell elfognod, bűntények után nyomoznod, és az idő ellen kell küzdened, mivel ezek a gyilkosok el tudnak szökni.



Ez a játék különböző módokkal is rendelkezik, így különböző nyomozós játékokat játszhatsz az iPhone-odon.

Letöltés: App Store
5 hozzászólás

Tommy

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Tökéletes válogatás, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Egyet ismertem! röhögő smiley Nem igazán vagyok képbe, de most ez ment is a kedvencekbe!

válasz erre

zsenikém

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Imádom ezeket a listákat, mindig találok valamit amit nem ismertem. Most majdnem mind ilyen. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 9 hónapja és 24 napja

Hát ezt azt hiszem végig fogom pörgetni. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 25 napja

Egyedül Ace Attorney-t ismertem! meglepett smiley

válasz erre