5 pazar animés mobiljáték, amit érdemes kipróbálnod!

2022. május 29.
55.3601
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Pontosan tudjuk, hogy az animés játékok milyen nagy rajongótábornak örvendenek világszerte. Mégiscsak egy elképesztően nagy közönséggel bíró műfajról van szó, mely telis-tele van színesebbnél színesebb alkotásokkal, úgyhogy most összeszedtünk párat, amelyek szerintünk a legjobb darabok közé tartoznak!


Naruto x Boruto Ninja Voltage

Építs egy erődöt, hogy megvédd a faludat, miközben nindzsákat és csapdákat helyezel el további védelemként. Küldj ki más nindzsákat, hogy támadják meg az ellenséges erődöket, és győzzék le saját kemény védelmüket. Gyűjtsd össze barátaidat, és játsszatok együtt, vagy harcoljatok egymás ellen az online kooperatív küldetésekkel.

Nézd nagyban ezt a videót!




Élvezd a karakterek gördülékeny CGI mozgását, és nézd a különböző végső jutsuk epikus vágóklipjeit. Gyűjts nindzsákat a Naruto és a Boruto animéből, például Sasukét és Saradát.

Letöltés: Android | iOS

One Piece Bounty Rush

Több mint 1000 mangakapitulussal és több mint 20 évnyi anime epizóddal, nem meglepő, hogy ez a szeretett sorozat több játékkal is rendelkezik. Ebben a legújabb játékban olyan kedvenc karakterek bőrébe bújhatsz, mint Luffy, Law és mások, 4v4 valós idejű csatákban.



Harcolj olyan ismerős helyszíneken, mint az Alabasta királyság és a Baratie étterem. Részben a capture the flag játék inspirálta, csapatodnak több érmét kell zsákmányolnia, mint az ellenfeleknek, miközben ki kell őket védenie.

Letöltés: Android | iOS

The Seven Deadly Sins: Grand Cross

Ez a gyönyörű 3D-s kaland tele van kedvenc hőseiddel és gonosztevőiddel, ezt a gyönyörű 3D-s kalandot nem szabad kihagyni. Vedd át az irányítást Meliodas, Diane, Ban és mások felett, miközben felfedezed az országot és megküzdesz az ellenségeiddel.



A készségalapú, fordulóalapú kártyacsatarendszer segítségével a karakterkártyákra koppintva harcoltathatod meg őket, és nézheted, ahogy epikus mozdulataikkal győzelmet aratnak. Amikor éppen nem harcolsz, pihenj egy kicsit a Boar Hat Tavernában, és lépj kapcsolatba a karakterekkel, egyél valamit, és igyál egy jó sört!

Letöltés: Android | iOS

Epic Seven

Előzd meg a 7. világ pusztulását az egyedülálló és erős harcosok segítségével, akik melletted állnak. Az anime stílusú vágóképekkel és a folyékony harci animációkkal nem csak egy játékot játszol, hanem egy csodálatos animét nézel. Utazz körbe a világban, és vegyél részt néhány intenzív 3v3 csatában.



A fő történeten túl kihívhatsz más játékosokat az arénában, és fosztogathatsz labirintusokban, hogy szörnyekkel harcolj és jutalmakat szerezz. A teljes hanggal rendelkező szereplők és a gyönyörű zene valóban varázslatos játékélményt nyújt.

Letöltés: Android | iOS

Honkai Impact 3rd

A Valkyries nevű, kizárólag nőkből álló csoport kapitányaként a te feladatod, hogy vezesd őket a Honkai elleni harcban, amely egy szinte megállíthatatlan erő, amely el akarja pusztítani a világot. Minden Valkűr különböző különleges képességekkel és végső mozdulatokkal rendelkezik, amelyek szükségesek az entitás elleni harchoz.



Bronya Zaychik például csúcstechnológiás fegyvereket és pajzsokat használ, míg Carole Pepper hatalmas ütőkesztyűket forgat. Nézd, ahogy villogó mozdulatokkal és epikus kombókkal beragyogják a csatateret, és letörlik a Honkait a térképről.

Letöltés: Android | iOS
4 hozzászólás

Bencus86

2 éve, 15 napja

Nagyszerű lista!

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 15 napja

Epic Seven nekem teljesen új! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 16 napja

Nagyszerű lista!

válasz erre

Mordorer

2 éve, 16 napja

Perfekt lista, ment is a kedvencek közé. Köszi!

válasz erre