6 pazar szuperhősös mobiljáték, amit imádni fogsz!

2022. június 26.
55.3081
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A szuperhősök manapság hatalmas trendnek örvendenek, éppen ezért kihagyott ziccernek éreztük volna, ha nem írunk egy listát azokról a címekről, melyek szerintünk ebben a zsánerben a leginkább kiemelkednek. Lássunk is néhány pazar szuperhősös alkotást, melyek szerintünk kiválóaknak tekinthetőek a mostani felhozatalban!


Telltale Batman

Ebben a díjnyertes sorozatban úgy oldhatsz meg bűntényeket, mint Batman. Beszélgess érdekes karakterekkel, találj nyomokat, és hozz nehéz döntéseket ebben a kalandban, ahol minden döntés hatással lehet a sötét és fordulatos történetre.

Nézd nagyban ezt a videót!




Az első epizód ingyenes, a többi epizód pedig alkalmazáson belül megvásárolható, így kipróbálhatod, mielőtt belevásárolnád magad a denevérek és gonoszok világába.

Letöltés: Android | iOS

Marvel Future Fight

Toborozz több mint 200 Marvel szuperhőst és gonosztevőt, hogy teljesítsd a küldetéseket, hogy megállítsd a konvergenciát a világ elpusztításától. Fejleszd karaktereidet, hogy még erősebbek legyenek, öltöztesd fel őket a képregény- vagy filmtörténetükből ismert kedvenc egyenruháidba, és küldd őket a Föld védelmére a sztorimód küldetéseiben, amelyek új, eddig még nem mesélt történeteket tárnak eléd.



A PvP aréna módban még más játékosokkal is megküzdhetsz, és bebizonyíthatod, hogy neked van a Marvel-univerzum legjobb csapata.

Letöltés: Android | iOS

Marvel Contest of Champions

Ebben a harci játékban kiválaszthatod kedvenc Marvel szuperhősödet vagy szupergonoszodat, és ádáz csatákban küzdhetsz meg a harcosokkal. Több mint 190 különböző karaktert választhatsz, és olyan játékmódokkal, mint a sztorimód és az 1-vs-1 csaták, mindig egy epikus összecsapás áll rendelkezésedre.



Az egyik legrégebbi szuperhősös játék Androidon, amely még mindig megállja a helyét, úgyhogy konkrétan bárkinek ajánlható, aki szereti ezeket a karaktereket.

Letöltés: Android | iOS

Lego Marvel Super Heroes

Építsd fel tégláról téglára a következő szuperhős kalandodat a Marvel képregényes videojáték-sorozatának kiváló LEGO változatában. Ebben a bugyuta akciójátékban kedvenc karaktereiddel együtt izgalmas és vidám módon léphetsz színre, miközben rosszfiúkkal harcolnak és rejtvényeket oldanak meg.



A lenyűgöző névsor egyedi módokat biztosít az ellenfelek leküzdésére, és mindig van egy meglepetés minden sarkon.

Letöltés: Android | iOS

DC Legends

Ebben a stratégiai szerepjátékban kedvenc DC hőseiddel és gonosztevőiddel állsz össze, hogy ikonikus helyszíneken harcolj más négyfős csapatok ellen. Rangsorold fel csapattagjaidat, hogy növeld erejüket, és élj át egy dinamikus történetet, amely epikus csatákat hoz a mobilod képernyőjére.



Rengeteg heti esemény és kihívás tartja izgalmasan és frissen a verekedéseket, amelyekben izgalmas körülmények között vehetsz részt.

Letöltés: Android | iOS

Marvel Puzzle Quest

Gyűjtsd össze kedvenc hőseidet és legelvetemültebb gonosztevőidet, és párosíts drágaköveket, hogy megküzdj a gonosz H.A.M.M.M.E.R. szervezet legádázabb ellenségeivel a Marvel Puzzle Questben.



Ez a játék a klasszikus match-3 képletet veszi, amely a sorozatot olyan sikeressé tette, és több mint 230 kedvenc Marvel karaktereddel csap össze, hogy harcba szálljanak ebben a puzzle RPG-ben, és folyamatosan új karaktereket adnak hozzá.

Letöltés: Android | iOS
4 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 18 napja

Akkor ezt így sorban most. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 11 hónapja és 18 napja

Batmant ki kell próbálnom!!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 11 hónapja és 18 napja

Kiváló írás!

válasz erre

peter97

1 éve, 11 hónapja és 19 napja

Már megint egy kedencek közé kerülő lista, köszi. mosolygó smiley

válasz erre