A legjobb Pokémon Go tippek, hogy te is jobb pokémonvadász lehess

2016. november 06.
48.0421
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Habár a Pokémon Go körüli őrület már messze nem olyan nagy, mint amilyen a nyáron volt, ellenben a Niantic folyamatosan azon fáradozik, hogy egyre jobbá tegye a játékot, és ehhez a folyamatos frissítések mellett rengeteg új tartalom is csatlakozik. A közelmúltban lezavart halloweeni event mellett például hamarosan jönnek a napi küldetések/jutalmak, de rengeteg pletyka és félinformáció van még azzal kapcsolatban, hogy miként válhat tartalmasabbá az alkotás a jövőben.


Amennyiben te még nem adtad fel, esetleg éppen most ismerkednél a játékkal, olvasd el a Mobilgamer - félkomoly - tippjeit azzal kapcsolatban, hogy miként válhatsz még jobbá a Pokémon Go keretein belül! Vagy nem...

1. Nézz a lábad elé!

Hogy rögtön egy kis humorral indítsuk ezt a cikket, az első és legfontosabb tippünk az, hogy mindig csak kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal kezdj neki a pokémonvadászatnak. Ha például a szomszéd Petike által a lépcsőházban hagyott rohadt banánhéjon elcsúszol, mert feltűnt a képernyőn egy ritka pokémon nyoma a szomszédos utcából, és két emeletnyi lépcsősort nyalsz végig a legváltozatosabb akrobatikus mutatványok társaságában, az bizony könnyedén kéztöréshez és egyéb apró sérülésekhez vezethet, amelyek azonnal keresztülhúzhatják pokémonmesteri karrieredet.

A legjobb Pokémon Go tippek, hogy te is jobb pokémonvadász lehess - 2. kép


2. Én is pisze, te is pisze!

Ha az elővigyázatosság megvan, esetleg begipszelt kézzel is megy a pokélabdával való dobálózás, akkor a következő tippünk, hogy szerezz barátokat. Mert a Pokémon Go miatt vagy mindenki nevetve menekül előled, vagy nincs időd barátkozni, szóval nem is lesz egyszerű a feladat, sőt szépen megkérünk, hagyd békén a padokon ücsörgő, galambokat etető néniket, ők veled ellentétben nem egy Pidgeotto befogására készülnek. Csak etetnek, bármennyire is furcsa. A lényeg azonban: barátkozz, mert ha többen derítetek fel egy területet, akkor sokkal könnyebben bukkantok ritkább teremtményekre is.

3. Próbálj meg lazítani!

Persze az iskolából vagy a munkából azért ne kérezkedj el, és anyu három igazolását se használd el erre - egy Laprasért perszer meggondolandó, de nem mi mondtuk -, ám néha fontos lazítani a Pokémon Go-val, ami azt jelenti, hogy lehetőség szerint keress fel minél több PokéStoppot. Hogy miért? Mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy rendszerint sokkal több ott a pokémon, és ha gyorsan akarunk fejlődni, akkor nem ártana vadászni. Ha egyébként ránk hallgattok, akkor a legjobb pokémon lelőhelyek az olyan parkok, ahol van víz, fa, fű, fakanál, favilla, fatányér, favágó, de legalábbis az első három mindenképpen. Fűből pedig szálas persze, nem az, amit be kell tekerni. Ejnye!

A legjobb Pokémon Go tippek, hogy te is jobb pokémonvadász lehess - 3. kép


4. Bözsi néni, mosolyogjon már!

Ha ügyesebbé akarunk válni, sokat kell gyakorolni. Hogy sokat gyakorolhassunk, nem kéne lemeríteni a telefonunkat. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha anyu hív, akkor kinyomjuk a telefont, de vannak módszerek, amelyekkel csökkenthetjük az akku terhelését. Ilyen például az AR-mód kikapcsolása! Hiába jópofa például az, ha a Széll Kálmán téren a telefonnal hadonászva, a képernyőn meglátjuk a tyúkos Bözsi nénit, és viccesen arra kérjük: mosolyogjon már egyet leendő Nidoranunk marcona pofáját ellensúlyozva, ha nem muszáj ne fotózzunk, ne használjunk AR-t, mert ezzel spórolunk az akkumulátorral, méghozzá nem is keveset. Bözsi nénit meg máskor is lefotózhatjuk, arról nem is beszélve, hogy AR-módban nehezebb ám elkapni azokat az átkozott pokémonokat. Hogy nem tudtad? Hát nem hiába vagyunk mi a Magyarországi Pokémon Liga önmagunk által kinevezett szakértői!

5. Egyetlen pokémont se hagyunk az út szélén!

Utolsó jó tanácsunk pedig egy tényleg hasznos tipp lehet sokaknak, aminek a lényege az, hogy egyetlen pokémont se hagyjunk az út szélén, vagy ott, ahol éppen ráakadtunk! Ez persze azért nem jelenti azt, hogy még a szomszéd Jaguárjáról is letörjük az emblémát, mert azt hisszük, valami ritka pokémon - esetleg, mert már megint ráparkolt egy Raticate-re, de amit össze tudunk szedni, azt valóban szedjük össze. Ezek után ugyanis tapasztalati pont jár, és mint ismert, így minél előbb eljuthatunk a küzdelmekhez, illetve a magasabb ligába, hovatovább cukorka is jár érte.
2 hozzászólás

Femobilos

8 éve, 1 hónapja és 3 napja

röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley Bözsi néni! röhögő smiley Okkkéééé!

válasz erre

SamsungFan

8 éve, 1 hónapja és 4 napja

Azon felül hogy vannak benne igazán jó tanácsok is, én jót nevettem rajta! mosolygó smiley Szuper cikk!

válasz erre