Az 5 legjobb ingyen letölthető képszerkesztő app mobilra

2017. január 29.
100.1181
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hány meg hány alkalommal találjuk szembe magunkat azzal a problémával, hogy bár lőttünk egy nagyszerű képet, azonban csak azért nem tudjuk megosztani barátainkkal a közösségi oldalakon, mert nem tudjuk szerkeszteni? Mivel ma már minden egyes okostelefon egy teljes értékű fényképezőgépként is funkcionál, ezért egyetlen készülék sem lehet teljes egy jó képszerkesztő applikáció nélkül.


Amennyiben te is ettől a problémától szenvedsz, de nem igazán tudod, hogy merre keresgélj, esetleg mivel próbálkozz, akkor engedd meg, hogy a figyelmedbe ajánljuk az 5 - szerintünk - legjobb képszerkesztő programot Androidra és iOS-re, amelyekért egy forintot sem kell fizetned.Adobe Photoshop Express

Számítógépen az egyik legnépszerűbb képszerkesztő alkalmazás határozottan a Photoshop, éppen ezért nyilvánvaló, hogy rögtön az első helyen ajánljuk figyelmetekbe ugyanennek a kistestvérét, az ingyen letölthető Adobe Photoshop Express-t. Segítségével lehetőségünk nyílik azonnal megszerkeszteni bármilyen fotót, és bár ingyenessége miatt elég korlátozottak lesznek a lehetőségeink - van fizetős teljes változat is -, de amire egy átlagos felhasználónak kell, arra tökéletesen megfelel.

Google Play | iOS App StorePhoto Lab Picture Editor FX

A Photo Lab Picture Editor FX egy könnyedén használható képszerkesztő applikáció, aminek a legnagyobb előnye, hogy elképesztően sok profi effektet garantál, így aki csak az effektezés, néhány általános módosítás vagy például egy jó képkeret miatt választana magának képszerkesztő applikációt, egy nagyszerű szoftverrel ismerkedhetünk meg a név alatt.

Google Play | iOS App StoreSnapspeed

A Snapspeed a legtöbb Google-termékhez hasonlóan egy nagyon kellemes alternatíva bármelyik drágább képszerkesztő applikációra! Meglepően egyszerű és könnyű kezelhetősége mellett egyetlen érintéssel effektezhetjük és optimalizálhatjuk fotóinkat, de jó beállításai mellett azonnal korrigálja a rossz képeket, sőt sok keretet és effektet is tartalmaz, amelyek mellett hiányosságai meglepően szerények.

Google Play | iOS App StoreCymera

A Cymera a legtöbb képszerkesztővel ellentétben nemcsak a már eltárolt képek módosítására ad lehetőséget, hanem új felvételek készítésére is úgy, hogy a beépített kamera applikáció révén rögtön valós idejű szűrőkkel, effektekkel és keretekkel vértezhetjük fel a képet. A közösségi oldalas integrációnak köszönhetően ráadásul az elkészült műveket egyetlen kattintással azonnal megoszthatjuk másokkal is.

Google Play | iOS App StorePixlr

A Pixlr az Autodesk terméke, akik jól ismertek ingyenes, ám nagy tudású programjaikról. Ez a képszerkesztő is a profi applikációk sorát erősíti egy óriási, mégis jól átlátható eszköztárral, sok-sok beállítási lehetőséggel, extra letölthető effektekkel, több képből álló kollázsok létrehozhatósággal, keretezéssel és a többi. Ha valami igazán profi programot keresünk, a Pixlr-ben valószínűleg nem kell csalódnunk!

Google Play | iOS App Store
2 hozzászólás

fonemaker

8 éve, 3 napja

Snapspeed rohadt jó, sokat használom!

válasz erre

SamsungFan

8 éve, 3 napja

Szuper összeállítás, köszönjük!

válasz erre