Az 5 legjobb ingyen letölthető Super Mario Run-klón Androidra

2017. január 15.
43.3631
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Super Mario Run jött, látott és győzött, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy már most közel 100 millió letöltővel büszkélkedhet világszerte, és bár a rajongók jelentős többsége csak az ingyenes verzióig jut el vele, az Androidosok számára azonban jelenleg sajnos még ez sem opció.


Éppen ezért gondoltunk egy merészet, körbenéztünk a Google Play-en, kikerestünk egy halom oldalnézetes endless runnert és platformert, kipróbáltunk vagy több tucatot, és végül kiválogattuk közülük az öt legjobbat arra az esetre, ha te is szeretnél egy minőségi, hovatovább ingyen letölthető Super Mario Run-klónnal játszani Androidos készülékeden. Lássuk a medvét:

Az 5 legjobb ingyen letölthető Super Mario Run-klón Androidra - 2. kép

1. Smurfs Epic Run

Kezdjük a személyes kedvencemmel, amely a Ubisoft nevéhez köthető, és a Hupikék Törpikék jól ismert karaktereit állítja a középpontba, így lehetünk Törppapával, Törppillával, Okoskával és megannyi más kis kék teremtménnyel, akikkel csodaszép, enyhén a Rayman-sorozatra hajazó pályákon kell rohangásznunk, ugrabugrálnunk és gyűjtögetnünk, miközben természetesen Hókuszpók is feltűnik néha a színen.

Google Play

Az 5 legjobb ingyen letölthető Super Mario Run-klón Androidra - 3. kép

2. Lep's World 2

Ha egy a Super Mario Run világához közelebbi alkotást keresnénk magunknak, akkor inkább a Lep's World 2 lesz a nekünk való, amelynek első részét 175 millióan töltötték le, és a folytatás is egészen szépen halad. Ebben a játékban egy kis zöld ír manót irányíthatunk, aki szinte pontosan olyan felépítésű és kialakítású pályákon rohangál, mint Mario, méghozzá aranytallérokat gyűjtögetve, csak éppen gombák helyett csigákon, csótányokon és egyebeken tipródva.

Google Play

Az 5 legjobb ingyen letölthető Super Mario Run-klón Androidra - 4. kép

3. Adventure Beaks

Az Adventure Beaks főhőse egy cuki kis pingvin, akit nem elég, hogy személyre szabhatunk, ráadásként még egészen sajátos formában is terelgethetünk a pályákon. A tematikus helyszínek mindegyike a Sarkvidékhez köthető, ezáltal fókák, halak, jegesmedvék és egyebek vannak benne, a tallérok és kulcsok gyűjtögetése során pedig nem csak rohanni és ugrálni, hanem gyakran még úszkálni is kell majd.

Google Play

Az 5 legjobb ingyen letölthető Super Mario Run-klón Androidra - 5. kép

4. Mikey Shorts

A Mikey Shorts egy kicsit kilóg a sorból, és nem csak azért, mert végre egy embert irányíthatunk, hanem leginkább azért, mert hősünk nem egy szabadonfutó lesz, hanem lehetőségünk nyílik mélyebbre hatóan is rendelkezni a mozgása felett, így a kisebb akadályok leküzdése, a tallérok gyűjtögetése sokkal alaposabb formában kivitelezhető általa.

Google Play

Az 5 legjobb ingyen letölthető Super Mario Run-klón Androidra - 6. kép

5. Super Plumber Run

A végéről azért természetesen nem hagyhattunk ki egy igazi Super Mario Run-klónt sem, amely már az említett alkotás megjelenése után került fel a Google Play-re, méghozzá teljesen tudatos név- és koncepcióválasztással. Ebben az applikációban, minden Super Mario kifigurázásáról vagy lemásolásáról szól, a játékmenet, a karakterek, a sajátosságok, egyszóval mind közül talán ez van a legközelebb ahhoz az élményhez, amit a Nintendo alkotása nyújtani képes.

Google Play
3 hozzászólás

SamsungFan

7 éve, 10 hónapja és 14 napja

Na jó, akkor végigpróbálom. MINDET! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

7 éve, 10 hónapja és 16 napja

Szerintem én mindegyiket ki is próbálom szép sorban! mosolygó smiley

válasz erre

wegh

7 éve, 10 hónapja és 18 napja

Az utolsó kegyetlen röhögő smiley

válasz erre