Advertisement

Íme 5 brutál nehéz mobiljáték, amit érdemes kipróbálni

2022. június 19.
55.3061
Sokan vágynak a kihívásra, és szerencsére manapság is rengeteg játék megadja ezt nekünk. Az alábbiakban összeszedtünk öt olyan mobiljátékot, melyek abszolút izzasztóak, viszont igyekeztünk diverz felhozatalt hozni, hogy a casual és a hardcore felhasználóknak is csurranjon cseppenjen valami. Lássuk is, hogy miről van szó!
 


Dead Cells

Harcolj különböző ellenségekkel, például zombikkal, ijesztő kinézetű denevérekkel, gólemekkel és még óriási férgekkel is. Mindannyian gyorsan támadnak, úgyhogy jobb, ha gyorsan gondolkodsz. Kitérhetsz, vagy támadhatsz fegyverekkel, képességekkel és amulettekkel. A kardoktól kezdve az ostorokon át egészen a hangszerig, nincs hiány az ellenségek lekaszálásának módjaiból.

Nézd nagyban ezt a videót!
Ez azonban azt is jelenti, hogy nincs hiány a halálozási módokból sem. Folyamatosan mozgásban kell lenned, különben egy nyílpuskával vagy még rosszabb esetben egy nyílpuskával fogsz bámulni. A játékmenetet nehéz lesz elsajátítani, de elégszer végigjátszani, és hamar belejössz. Még mindig egyértelműen ez az egyik legnehezebb mobiljáték jelenleg!

Letöltés: Google Play | App Store

Getting Over It With Bennett Foddy

Ha azt mondanám, hogy ez a játék furcsa, az még enyhe kifejezés lenne. Egy fickót alakítasz egy cserépben, akinek csak egy óriási kalapács segítségével kell felmásznia egy hegyre. Igen, jól olvastad. Úgy tűnik, hogy ez egy tisztelgés a 2002-ben készült Sexy Hiking nevű játék előtt, amely alapvetően ugyanazzal a történettel és mechanikával rendelkezik. Bár egy kicsit frusztráló, hogy a kalapácsot a kívánt sziklába vagy fába kapaszkodjon, de legalább nem fogod csendben végigszenvedni ezt a küldetést.A játék készítője, Foddy játék közben olyan dolgokról beszél, amelyeket ő filozofikusnak tart. A hangja lágy és szelíd, ami furcsa, pihentető hangot kölcsönöz az egyébként büntető játéknak. Azt mondta, hogy a játékot legalább öt óra alatt végig lehet játszani.

Letöltés: Google Play | App Store

The Impossible Game

Nem ok nélkül nevezik lehetetlennek. Érintsd meg a képernyőt, hogy segíts a narancssárga négyzetednek elkerülni a veszélyeket és eljutni a szintek végére. Ez egy olyan játék, ahol ha a négyzet akadályba ütközik, újra elölről kell kezdened. Tekintettel a játék gyors és könyörtelen tempójára, újra és újra próbálkozni fogsz. A játékmenethez egy fülbemászó hangsáv van szinkronizálva, ami próbál segíteni a négyzetednek, hogy tudja, mikor kell ugrania.Csodálatos módon, ez az őrült arcade játék rendelkezik gyakorló móddal, így nem csak a patakra kerülsz evező nélkül. Játék közben különféle érmeket oldhatsz fel, többek között a gyakorló mód befejezéséért és az 500 próbálkozásért. Nem sok ennél nehezebb mobiljátékot fogsz találni.

Letöltés: Google Play | App Store

Smash Hit

Ezt a játékot már csak azért is játszani akarod majd, hogy azt mondhasd: "milyen akadályok?". A cél az, hogy szétzúzz mindent, ami megpróbál az utadba állni. Egy szürreális, futurisztikus dimenzióban játszhatsz végig 50 szobát, és 11 féle grafikát ismerhetsz meg, miközben ezüstgolyós hadseregedet a sok törhető üvegre ereszted.Ne tévesszen meg azonban az a gondolat, hogy ez a játék könnyű; koncentrálnod kell, hogy minél messzebbre juttasd a golyókat. A játék egyik mókás furcsasága, hogy a zene és még a hanghatások is változnak az egyes szobákban, és az akadályok is velük együtt mozognak. A játékmenet nem fog kétszer ugyanarra a ritmusra táncolni, szóval maradj résen.

Letöltés: Google Play | App Store

Hard Math Game

Ki szereti a matekot, őszintén? Ha valami csoda folytán igen, akkor ez a játék neked való. Kombinálj négy különböző számot, hogy elérd a célszámot, csak összeadás és szorzás segítségével. Minden számot fel kell használni, és csak egyszer lehet felhasználni. Minden megoldás után csillagokat kapsz; egy csillagot egyszerűen a befejezésért, kettőt, ha egy perc alatt megoldod, hármat pedig, ha 20 másodperc alatt.

Íme 5 brutál nehéz mobiljáték, amit érdemes kipróbálni - 2. kép

A szintek egyre nehezebbek lesznek, ahogy haladsz előre, sőt, egy ponton még a kivonás és az osztás is bekerül a játékba. Ráadásul hét matematikus is elkísér az utadon, például Albert Einstein és Pitagorasz. Minél több csillagot szerzel, annál több érdekes történetet oldasz fel róluk.

Letöltés: Google Play | App Store

Ezek közül melyik az a játék ami nagyon kifogott rajtad, esetleg írd meg nekünk, Te mit tennél még a brutál neház játékok listájára!
5 hozzászólás

Bencus86

8 hónapja, 1 napja

Na akkor ennek most így szép sorban állok is neki.

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 1 napja

Ultimate killer toplista!

válasz erre

Chico

8 hónapja, 2 napja

Kemény lista bakker!

válasz erre

Mendez

8 hónapja, 3 napja

Getting Over It megöl, tényleg rohadt nehéz!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 3 napja

Dead Cells kőkemény de én nagyon bírom! Minőségi game.

válasz erre