Íme néhány Final Fantasy-játék, amit mindenkinek tudunk ajánlani

2022. július 03.
93.0511
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Final Fantasy játékok óriási sikernek örvendenek, és most összeszedtünk néhány epizódot a franchise-ból, melyekre érdemes odafigyelni. Lássunk is néhány mobilos etapot, melyek szerintünk megérdemli a figyelmeteket és az időtöket, akkor is ha rajongók vagytok, és akkor is, ha újonnan ugrotok be.


Final Fantasy VI

Bár a Final Fantasy VI nem tartozik az újabb játékok közé, a sorozat 1994-es kiegészítőjéhez készült egy mobil port. Ebben a játékban rengeteg karaktert fedezhetsz fel, egy jól megírt történetet találsz, amely együtt jár magával a játékkal, és ha érdekel a karakterépítés, akkor jó adag karakterépítés is van benne.

A franchise többi játékától eltérően a fantasy aspektusait ebben a játékban valójában a tudományos fejlődés és a technológia váltotta fel, inkább a valóság felé merülve.

Letöltés: Android | iOS

FFBE War of the Visions

Az FFBE War of the Visions tartalmazza az összes korábbi Final Fantasy karaktert a korábbi játékokból, de egy nagy világba visz, ahol többjátékos küldetések, online párbajok, egy nagy felfedezendő világ és egy csomó gyönyörűen kidolgozott 3D-s terep várja a játékosokat.



A harcrendszer automatikus harcokat tartalmaz, és különböző erős támadásokkal veheted fel a harcot az ellenségeiddel, miközben küldetésekre és felfedezésekre is járhatsz.

Letöltés: Android | iOS

Final Fantasy III

A Final Fantasy III nagyszerű irányítási sémával rendelkezik, ami mobilon is remekül működik - és ez az egyik fő oka annak, hogy ilyen magasan szerepel ezen a listán. Ezek az irányítások és a játék könnyed jellege miatt a Final Fantasy III remek játék, amit könnyen kézbe vehetsz, mielőtt belerángatna az egész világ.

Letöltés: Android | iOS

Dissidia Final Fantasy Opera Omnia

A Dissidia Final Fantasy Opera Omnia egy újabb jegyzet, a Dissidia Final Fantasy ugyanolyan stílusú, mint a többi freemium Final Fantasy játék, és sok olyan karaktert tartalmaz, akiket a franchise korábbi és jelenlegi játékaiból ismerhetsz.

A harc ebben a mobiljátékban fordulóról fordulóra zajlik - és vannak új történetek, amelyeket követhetünk, valamint online közösségi mechanikák, amelyek ezt a játékot néhány fokozattal feljebb viszik!

Letöltés: Android | iOS

Final Fantasy Dimensions

A Final Fantasy Dimensions újra visszatér a 2D-s, pixel art stílushoz, amely a különböző Final Fantasy-játékokban is megtalálható. Érdemes megemlíteni, hogy a prológus ingyenesen játszható, de utána alkalmazáson belüli vásárlások vannak a különböző fejezetekhez.



Természetesen van egy harcrendszer, amely lehetővé teszi, hogy a képességkombinációk révén megváltoztasd és fejleszd a karakteredet, hogy továbbra is felvehesd a harcot minden ellenséggel, akivel csak találkozol. Maga a játék valóban retro kinézetű, de mégis elég modernnek tűnik.

Letöltés: Android | iOS

Final Fantasy: Fantasy: All The Bravest

A Final Fantasy All the Bravest a harcokra koncentrál - a játék arcade változatában. Egyik ellenséggel a másik után találhatod magad, miközben megpróbálsz több karakterhelyet szerezni, és több tagot hozni a csapatodba. Nagyon könnyű elkezdeni a támadást, és eléggé addiktív, amikor folytatni kell a támadást és a fejlesztést.

A játékban nagyszerű pixel art és csodálatos zene van a sorozat más játékaiból, ami egy elég szórakoztató kis játékot hoz össze, amit élvezhetsz.

Letöltés: Android | iOS
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Jó összefoglaló lett!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Király lista, ment a kedvencekbe! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

FF játékok mindig vonzottak, de soha nem játszottam velük. röhögő smiley De innen elkezdek szemezgetni..

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 18 napja

Mindegyik egy gyöngyszem azt meg kell hagyni. De rohadtul nincs rájuk időm sajnos. szomorú smiley

válasz erre