Itt az új HONOR 90 széria: HDR10+-szal és remek hőelvezetéssel a zökkenőmentes játékélményért

Szponzorált tartalom
2023. augusztus 07.
86.1811
A HONOR legújabb 90-es szériájával úgy csaphatsz le prémium okostelefonos funkciókra, hogy közben nem kell rá egy vagyont költened. Csúcskategóriás kameraképességek és a legjobbakkal vetekedő teljesítmény bizonyítja, hogy közel sem átlagos készülékekről van szó. Akár a fotózás, akár a videojátékozás, akár a tech foglalkoztat, nagy eséllyel szövetségesre lelsz ezzel a készülékkel!
 


A HONOR 90 egy rendkívül erős telefon, amelynek fantasztikus kamerarendszere kiváló lehetőségeket nyújt a tartalomgyártóknak. Az elegáns hátlapi szisztéma három kiváló lencséből áll össze: egy 200MP-es főkamera, egy 12MP-es ultraszéles és makró kamera, valamint egy 2MP-es mélységi kamera nyújtanak kitűnő élményt. Ezek egyedi elrendezése ráadásul igazán stílusossá teszi a készüléket.

A 200MP-es fő hátlapi kamera 1/1,4-es érzékelője a képalkotó rendszer legfontosabb eleme. 24%-kal nagyobb szenzorméretet kínál az előző generációhoz képest, ami 14%-kal jobb fényérzékelő képességet eredményez. Az elkészült képek lenyűgözően részletgazdagok, még 1/8-ad zoommal is. Az éjszakai módban a kamera tiszta és éles képeket készít, és azonnal reagál a fényképezésre, nem kell várni szinte semennyit a felvétel elkészülésére. A HONOR Image Engine lehetővé teszi a gyors képkészítést, a 16-az-1-ben pixeltömörítés pedig még jobb fényinformációt tárol a jól megvilágított fotókhoz.

A HONOR 90 bővített portré móddal különösen tiszta fotókat hoz létre különböző fényviszonyok között is. A bokeh hatások természetesebbek lettek, és az alanyok jól elkülönülnek a háttértől. A kamera erőteljes hardverrel és optimális beállításokkal rendelkezik, így minimális utómunkára van szükség a hiteles bőrszín és textúra érdekében.

A hátlapi rendszer másik fontos tagja a 12MP-es ultraszéles és makró kamera, amelynek f/2,2-es rekesze és 112°-os látómezeje lehetővé teszi a nagy látószögű képek könnyed rögzítését. Az épületek és tájak fotózása ideális vele, és a 2,5 cm-es minimális fókusztávolság révén részletes közeli felvételek is elkészíthetők.

Itt az új HONOR 90 széria: HDR10+-szal és remek hőelvezetéssel a zökkenőmentes játékélményért - 2. kép

A harmadik tag a 2MP-es mélységi kamera, amely f/2,4-es rekeszével élesebb és élettelibb fotókat készít. A portréfotók készítése könnyebbé válik vele, és a háttér elhomályosítása lehetővé teszi az alany kiemelését a képen.

Az előlapon található 50MP-es szelfikamera 100°-os látószögével több ember és a környezet is belefér könnyedén a képbe: a 1,22?m-es (4-az-1-ben) pixelméretű fotók pedig részletgazdagok és nagy felbontásúak.

A HONOR kutatás-fejlesztési osztálya folyamatosan a felhasználói élményre koncentrál, és az MI (Mesterséges Intelligencia) integrálása is fontos szerepet játszik a telefonban. Az MI segít a videózásban, automatikusan felismerve, hogy miről készítünk felvételt, és az adott módhoz optimalizálja a beállításokat. Az MI által a képkockák is élesebbek lesznek, így tisztább HDR felvételek születhetnek.

A telefon négyszeresen ívelt, lebegő 6,7"-os AMOLED kijelzője optikailag és funkcionálisan is vonzó. A 2664x1200-as felbontás és a 1,07 milliárd szín lefedése teljes valójában mutatja meg a képeket, beleértve a mozis HDR színtartományát is. A kijelző legmagasabb HDR fényerősség-fokozata 1600 nit, így a fények és a sötét részek teljes valójukban emelkedhetnek ki. A HDR10+ továbbá gördülékeny videojátékos élményt nyújt, míg a készülék nagy gőzkamrája hatékonyan vezeti el a hőt, így nem hevül fel használat közben.

A HONOR 90 PWM fényszabályozó technológiával van felszerelve, ami akár 3840Hz-es pulzálást tesz lehetővé, így alacsony fényerőnél is villódzásmentes élményt biztosít. A készülék megkapta a TÜV Rheinland "Flicker Free" minősítését is, ami tanúbizonyságot ad a technológia alkalmasságáról.

Itt az új HONOR 90 széria: HDR10+-szal és remek hőelvezetéssel a zökkenőmentes játékélményért - 3. kép

A telefon 5000mAh-s akkumulátora az MI által hajtott energiatakarékossági és a 66W-os HONOR SuperCharge technológiával gondoskodik arról, hogy a készül egész nap bírja - egy gyors töltés után pedig ismét teljes mértékben használható.

A HONOR 90 az árát tekintve középkategóriásnak számít, de prémium funkciókkal rendelkezik. Célja az, hogy vonzó alternatívát kínáljon azoknak, akik nem szeretnének túl sokat költeni egy telefonra, de mégis kiemelkedő felhasználói élményt szeretnének kapni.

A HONOR 90 12+512GB-os verziója 239 990 Ft-os, míg a 8+256GB-os változata 219 990 Ft-os bruttó ajánlott fogyasztói áron kerül az üzletekbe. A készülék jelenleg kedvezményesen vásárolható meg mindhárom szolgáltatónál a linkekre kattintva - Telekom, a Yettel és a Vodafone ? kínálatában, valamint a Media Markt, az Euronics és az eMag is értékesíti. Az üzleteknél szeptember 3-áig egy akció is él, amely keretein belül a telefon mellé egy HONOR Pad X8 tablet is jár.

A HONOR 90-ről a HONOR hivatalos honlapján olvashatók további információk: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-90

Ez a cikk egy szponzorált tartalom / PR cikk, amely nem feltétlenül a Mobilgamer szerkesztősége által készített tartalom.