Kibeszélő: mit várunk a Rainbow Six: Siege Mobile-tól?

2022. március 27.
131.5021
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A minap felbukkant egy olyan információ, ami abszolút derült égből villámcsapásként érkezett, miszerint jön mobilokra a Rainbow Six: Siege. Korábban semmilyen leak nem utalt ilyesmire, és mivel egy megbízható forrás szolgáltatta a hírt, így pláne felkaptuk rá a fejünket. Pontosan azért, mert megbízható a forrás, abszolút benne van a pakliban, hogy hamarosan leleplezik a címet, pláne, hogy állítólag egy nagyszabású eventet tervez a Ubisoft, ahol több mint 20 játékot lepleznek le. Most meg fogjuk vizsgálni, hogy mik a pro és kontra érvek az alkotás mellett!


Pro: egy frenetikus játékot hoznak el telefonokra

Egy valami vitathatatlan, miszerint a Rainbow Six: Siege egyenesen fantasztikus. A taktikai lövöldék berkein belül olyan szinten újat tudott mutatni, amire szavak nincsenek, az meg már csak hab a tortán, hogy már több mint fél évtizede konstansan hozzák a friss tartalmakat.

Nyilván lehet kötekedni, hogy "ez meg az nem jó benne", ellenben kérdés nélkül a Ubisoft egyik legjobb cuccáról van szó, ami felrázta az FPS-ek piacát.

Kontra: a Ubisoftról van szó...

A Ubisoft véleményünk szerint távolról sem nevezhető rossznak - már persze ha a játékokról van szó, merthogy a céges kultúrát órákig tudnánk ekézni. A legtöbb játékuk abszolút a "jó" kategóriába tartozik, szimplán ezek annyira egy kaptafára épülnek, hogy nehéz pozitívan megítélni sokszor.

Kibeszélő: mit várunk a Rainbow Six: Siege Mobile-tól? - 2. kép

És pontosan ez a fajta mentalitás az, ami miatt aggódunk itt is. Sajnos mint mindig, most is benne van a pakliban, hogy egy olcsó, elbénázott portot kapunk.

Pro: egy újabb komoly versenyző a lövöldék piacán

Egyre izgalmasabbá kezd válni a nagyköltségvetésű játékok piaca mobilos berkekben. A Call of Duty: Mobile, a közelgő Call of Duty: Warzone, a Battlefield Mobile, a PUBG Mobile, az Apex Legends Mobile, és most ez is - nos, maradjunk annyiban, hogy nagyon színes a felhozatal.

Ha valóban hivatalossá válik, hogy elkészül ez az alkotás, akkor bizony készülhetünk a még súlyosabb versenyre, amivel a játékosok csak nyernek.

Kontra: nincs rá garancia, hogy ez tényleg minőségi lesz

Sajnos nagyon kevés információ áll rendelkezésre a szóban forgó szoftverrel kapcsolatosan, úgyhogy bőven benne van a pakliban, hogy valójában ez nem is a klasszikus Rainbow Six: Siege mobilra ültetett élménye lesz, hanem valami olcsított, low budget bohóckodás.

Alapvetően ez a valószínűbb sajnos, tekintve, hogy telefonokon nem valószínű, hogy megoldható lenne, hogy fusson a játék. A grafikával talán még nem is lenne baj, de az egész mögött meghúzódó rombolás mechanika... hát az már keményebb dió.

Pro: gyakorlatilag sikerre van ítélve

A Rainbow Six: Siege az évek során olyan szintű népszerűséget szerzett, hogy kizárt dolog, hogy ne legyen sikerre ítélve a produktum, ha mobilokra is érkezik. Azonban nem ez az egyetlen oka, amiért garantált a siker: nem nagyon van méltó vetélytársa, hiszen meglehetősen kevés taktikai shooter készül.

Kibeszélő: mit várunk a Rainbow Six: Siege Mobile-tól? - 3. kép

Oké, ott vannak a gagyi klónok, amik a Rainbow Six: Siege-et hivatottak koppintani, de ilyen minőségben még nem volt soha taktikai lövölde mobilokon.

Kontra: ez még mindig csak egy pletyka

Még mielőtt valaki billentyűzetet ragadna, és nekiállna bepötyögni, hogy "dehát miért veszitek készpénznek, hogy ez a játék tényleg jön mobilokra???" - nem, nem vesszük. És erre szeretnénk titeket is sarkallni. Ez a cikk szimplán arra szolgál, hogy elmélázzunk a potenciális Rainbow Six Siege Mobile-ról.

Ettől függetlenül, akármennyire is megbízható a forrás, javallott masszívan szódával fogyasztani az információt.

Egy valami azonban biztos: nagyon várjuk a bejelentést, és egészen biztosak vagyunk abban, hogy amikor az megtörténik, mi egyből fogunk arról hírezni. Írjátok meg nekünk a kommentekben, hogy ti örülnétek-e a Rainbow Six Siege Mobile-nak!
jön mobilokra a Rainbow Six: Siege. Korábban semmilyen leak nem utalt ilyesmire, és mivel egy megbízható forrás szolgáltatta a hírt, így pláne felkaptuk rá a fejünket. Pontosan azért, mert megbízható a forrás, abszolút benne van a pakliban, hogy hamarosan leleplezik a címet, pláne, hogy állítólag egy nagyszabású eventet tervez a Ubisoft, ahol több mint 20 játékot lepleznek le. Most meg fogjuk vizsgálni, hogy mik a pro és kontra érvek az alkotás mellett! '>
5 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 25 napja

Én bízom benne hogy jó lesz. Úgyis bérbe lesz kiadva a fejlesztés, gondolom majd a Tencentnek ez is. Ők meg elég jók.

válasz erre

Bencus86

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Remélem minimum COD Mobile minőség lesz. Minimum...

válasz erre

fonemaker

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

A magam részéről semmit nem várok, nem szeretem PC-n sem. Mondjuk ha jól sikerül, azért ki fogom próbálni mobilon.

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Én maximum sok csalót várok. röhögő smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

A Ubisoft a legvészesebb tényező ebben sajnos...

válasz erre