Unod a Clash of Clans-t? Íme néhány játék, amik hasonlítanak rá!

2022. május 15.
55.6151
Advertisement
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Miután a minap bejelentették a Warcraft Arclight Rumble-t, avagy a mobilos Warcraftot, mely egyfajta Clash of Clans klónként is leírható, úgy döntöttünk, hogy előszedünk néhány alkotást, melyek utóbbira nagyban hajaznak. Ha szereted a műfajt, akkor tarts velünk!


Boom Beach

Tudtad, hogy a Supercells, a Clash of Clans készítője más játékokat is készített, amelyek nagyon hasonlítanak a Clash of Clanshoz? A Boom Beach lényegében a Clash of Clans egy trópusi szigeten, de több van benne, mint ami látszik. A Boom Beachben a játék harci és taktikai képességei sokkal csiszoltabbak, így valóban győzelmeket szerezhetsz, ahelyett, hogy befizetnéd magad egy nagyobb hadseregre, amivel aztán másokat szétzúzhatsz.

Nézd nagyban ezt a videót!




Letöltés: Google Play | App Store

Castle Clash: Guild Royale

A Castle Clash eléggé hasonlít a Clash of Clanshoz abban, hogy felépíted a királyságodat, felerősíted a csatlósaidat, akik érted harcolnak, és mások királyságát veszed be a megsemmisítésük reményében, azonban te és a barátaid összeállhattok, hogy a kihívás arénában hatalmas főnökökkel szálljatok szembe, ami extra zsákmányt hoz neked, és lehetővé teszi, hogy együtt dolgozz a barátokkal, akiket az út során szereztél.



Letöltés: Google Play | App Store

Plunder Pirates

Ha érdekelnek a kalózok, akkor a Clash of Clans kalózos témájú játékát neked találták ki! A játék nagy része a kalózok témáját járja körül, kezdve az épületektől kezdve, amelyeket elhelyezhetsz, egészen a kegyencekig, akiket létrehozhatsz. Az építkezések és mások földjeinek megtámadása mellett feltérképezhetsz feltérképezetlen szigeteket is, új területeket és hajókat találhatsz, valamint nagyobb szörnyeket, tereptárgyakat és kereskedőhajókat térképezhetsz fel, amelyekkel kereskedhetsz. Gazdagságokat lehet találni, de veszélyeket is.



Letöltés: Google Play | App Store

Guardian Kingdoms

Ha szeretnél együtt játszani más barátokkal, és segíteni egymást, a Guardian Kingdoms lehetővé teszi, hogy csatlakozz szövetségeseidhez, beugorj bármelyik csatába, amiben ők vannak, és segíts nekik uralni a pályát. A királyságod felállítása, a hősök fejlesztése és a szokásosak mellett néha sokkal erősebb területeket is meghódíthatsz, csak azért, mert barátaid ott harcolnak veled.



Letöltés: Google Play | App Store

Dawn of Titans

A Dawn of Titans a Clash of Clans grafikailag kellemesebb változata. A játékban a csatlósok száma is sokkal nagyobb, így tucatnyi helyett több ezer fős hadsereget irányíthatsz, ami azt az érzést kelti, mintha valóban háborúba indulnál. A Dawn of Titans rendelkezik kampánymóddal és online PvP-vel is. Gyakran vannak különleges események is, amelyek miatt visszatérhetsz a játékba.



Letöltés: Google Play | App Store

Jungle Heat

A Jungle Heat olyan, mint a Clash of Clans kevésbé intenzív változata, rengeteg apró funkcióval, amelyek csak megkönnyítik a játékot. Például az, hogy egy támadás előtt némi arany elköltésével megnézheted az ellenség táborát, tényleg segíthet abban, hogy elkezdd megérteni ezt a játékstílust, és teljes mértékben játszhass vele. Ez a játék tartja a kezed, de jó a műfajba való belevágáshoz.



Letöltés: Google Play | App Store

Gods of Olympus

A Gods of Olympus egy görög isten csavarral rendelkezik, ahol 12 olimposzi van, akik uralják az országot. Az Olympus isteneit kell irányítanod és felhasználnod őket, hogy megöld az utadba álló ellenségeket és egységeket. Van még királyságépítés, fejlesztés és még sok minden más. A játék nagy részét azonban az istenek irányításával töltöd, és biztosítod, hogy a megfelelő lépéseket tegyék.



Letöltés: Google Play | App Store
5 hozzászólás

Chico

2 éve, 9 napja

De jó lista, köszi szépen! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

2 éve, 10 napja

Nem unom, rühellem! röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

2 éve, 11 napja

Korrekt lista, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 11 napja

Szépen végigmazsolázom, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 11 napja

Nem unom, hanem egyszerűen nem szeretem. mosolygó smiley

válasz erre