Advertisement

A barátainkkal is összecsaphatunk a Marvel Snap legújabb kompetitív játékmódjában

2023. január 31.
58.8341
Friss tartalommal bővült nemrégiben a Nuverse gyűjtögetős kártyajátéka, a Marvel Snap, a szuperhősös programban elérhetővé vált egy új kompetitív játékmód, valamint számos újdonság, hibajavítás is érkezett a kártyás játékhoz.
Advertisement

Továbbra is elképesztően népszerű a Nuverse kártyás programja, a Marvel Snap, nemrég egy játékos elérte a maximális szintet a játékban. Természetesen a fejlesztők igyekeznek folyamatosan friss tartalmakkal ellátni a játékosokat, végre valahára bekerült a játékba a régóta várt Battle Mode, ami a kompetitív harcokat helyezi az előtérbe.

Az új játékmódban egy megosztható kód segítségével 1v1-es meccsekben mérkőzhetünk meg a barátainkkal vagy éppen a családtagjainkkal, de akár kompetitív összecsapásokat is indíthatunk. Ugyanazt a paklit fogjuk használni a meccsek során ebben a módban, emellett nincs körkorlát, minden játékos 10 HP-ról kezdi meg a meccseket.

Az új játékmód mellett számos javítást, balanszbeli frissítést is hozott a legújabb frissítés a kártyás programba, a jövőben pedig a Nuverse közösségi tornák és versenyek rendezését is tervezi, szóval egészen biztos, hogy az e-sport rész jobban előtérbe kerül majd.

Advertisement
2 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 3 napja

Azt hittem, eddig is volt ilyen.

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 3 napja

Kár hogy rühellem a kártyás játékokat, mert annyira fejlesztik őket hogy döbbenet!

válasz erre