Advertisement

A BMW-k és a Lamborginik után a Toyoták is eltűntek a Robloxból

2023. november 06.
13.1451
Advertisement
Több autómárkát is eltávolítottak a Robloxból és több negatív változás is érte a felhasználókat, ennek okai a lejáró licencdíjak és a vállalat költségcsökkentése, miután 2022-ben 900 millió dolláros (317,9 milliárd forint) veszteséget könyvelt el.
Advertisement

A sandbox játékban elég szabadon létrehozhatjuk saját tartalmainkat, a Roblox Corporation azonban eltávolította a cím bizonyos részeit. Nemrégiben kivették az összes Toyota márkájú autót és már nem lehet elérni a Roblox autókereskedésiben, ez a Lexus és a Daihatsu márkákat is érinti.

A felhasználók csalódottságukat fejezték ki a közösségi médiában, különösen azért, mert nem ez az első eset: néhány hete a BMW és a Lamborgini márkákat is kivették. További változás, hogy október 26. óta a játékosok nem oszthatnak meg ingyenesen kozmetikai tárgyakat.

Valószínű, hogy ezek a változások az autógyártóval való lejáró licencdíjak miatt történtek, hiszen a Roblox igyekszik megfékezni a plusz kiadásokat. Azt még nem tudni, hogy ezek a változások milyen hatással lesznek az egyébként elég aktív közösségre.

Advertisement
3 hozzászólás

Alakul a game!

válasz erre

Bencus86

3 hete

Ez a ciki.

válasz erre

Chico

3 hete és 1 napja

Soha nem értem hogy vállalkozások amik dübörögnek mint az állat, hogy esnek össze egyik napról a másikra. Nem kéne tartalékolni esetleg?

válasz erre