A Chainsaw Man hőseivel bővül ki hamarosan a Goddess of Victory: Nikke

2023. február 16.
4.3701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Izgalmas kollaborációba kezdett a dekoratív hölgyekkel operáló kooperatív TPS, a Goddess of Victory: Nikke és a Chainsaw Man című anime, számos hős és esemény is bekerül hamarosan az animációs sorozatból a taktikai szerepjátékba.

A Shift Up csapata továbbra is ellátja friss tartalmakkal a taktikai gacha játékát, a Goddess of Victory: Nikke-t, pár nap múlva elstartol a Chainsaw Man esemény a programban, ami az animével kapcsolatos tartalmakat hoz a posztapokaliptikus sci-fi játékba.

A nagy sikert arató démonirtós animációs sorozat két ominózus karaktere, Himeno és Miss Makima is bekerül hamarosan a játékba, mint játszható karakterek. A Chainsaw Man tematikájú event hivatalosan február 22-én startol majd el, viszont addig sem fogunk unatkozni, hiszen számos esemény vár ránk a Goddess of Victory: Nikke-ban.

Egészen március 14-ig elérhetővé vált a "BULLET X CHAINSAW" event, amely során belépési bónusz, valamint játékbeli tárgyak zsákolhatóak be, sőt, a két új karaktert is nagyobb eséllyel oldhatjuk majd ki. További jó hír, hogy a Goddess of Victory: Nikke átlépte a 25 milliós letöltést, ennek örömére pedig mostantól PC-re is elérhetővé vált a gacha játék.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 7 napja

Egész látványos!

válasz erre