Advertisement

A HoloMyth karaktereivel bővül majd ki hamarosan a Counter: Side

2022. december 06.
4.1301
Egy érdekes kollaborációba kezdett a Nexon, a gacha RPG-játékukba, a Counter: Side-ba a HoloMyth csapatából látogatnak majd el karakterek, emellett exkluzív kinézetek, skinek, valamint értékes jutalmak és ajándékok is elérhetőek lesznek.
Advertisement

A taktikai szerepjátékba, a Counter: Side-ba december 8-án látogatnak majd el a HoloMyth névre hallgató vTuber csapat animehölgyei. Név szerint Ninomae Ina'nis, Gawr Gura, Takanashi Kiara, Mori Calliope és Watson Amelia lesznek elérhetőek a gacha játékban, viszont nem játszható karakterként, hanem kinézetként érkeznek majd. A játék ominózus karakterei kapnak egy új kinézetet, a holoMyth figurák természetesen a saját hangjukon fognak megszólalni.

Lucrecia, a lövész kapja majd Mori kinézetét, Edel Meitner, a mesterlövész Ninomae skinjébe öltözik majd, Yuna Springfield kapja Takanashi Kiara outfitjét, Kaci Bins mint Gawr Gura, Yang Harim, a támogató pedig Watson Amelia-ként lesz majd elérhető. A HoloMyth event december 8-án érkezik majd a Counter: Side-ba, érdemes már most regisztrálni rá a játék hivatalos oldalán, hiszen értékes nyeremények és jutalmak várnak majd ránk decemberben.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
1 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 6 napja

Egyszerűen nem értem ezeket az összefonódásokat. Mondjuk eddig a prímet Darth Vader viszi a Fortniteban.

válasz erre