A jövő héten indul mobilokon, konzolokon és PC-n a dinós MMO, a Path of Titans zárt bétája

2022. július 23.
1.1901
Az Alderan Games vezénylete alatt készülő, különféle őshüllőket felvonultató multiplayer túlélőjáték zárt bétája a jövő héten, július 27-én indul majd Android, iOS, PC, Xbox és PlayStation platformokon.
 

Nem hazudok szerintem, ha azt mondom, hogy a Path of Titans minden dinó-rajongó nedves álma, hiszen a tojásból való kikeléstől kezdve nyomon követhetjük majd a dinoszauruszunk életének minden egyes lépését. Szám szerint 26 dinófaj közül választhatunk, amik különféle tulajdonságokkal, skillekkel rendelkeznek majd és amiket tetszés szerint személyre is szabhatunk.

Egy hatalmas, élő lélegző világ vár majd ránk, ami tele lesz különféle kihívásokkal, küldetésekkel és természetesen töménytelen mennyiségű harccal. Masszív multiplayer kalandnak ígérkezik a Path of Titans, összesen 200 db játékos által irányított dinó bóklászhat majd a szerveren egyszerre.

A játék továbbá cross-platform támogatással érkezik, szóval a barátainkkal is tudunk majd együtt bandázni, platformtól függetlenül. A dinós kaland Android és iOS eszközökön lesz majd elérhető, továbbá konzolokon és PC-n is kalandozhatunk majd az őskori lényekkel.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

fonemaker

2 hete és 5 napja

Kíváncsian várom. Trailer sajnos nem sokat mutat.

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 5 napja

Woooow de jó!

válasz erre

Mendez

2 hete és 6 napja

Remélem nem lesz drága...

válasz erre

peter97

2 hete és 6 napja

Érdekes játéknak tűnik, a magam részéről kíváncsian várom!

válasz erre