A kiterjesztett valóságban versenyezhetünk majd a Hot Wheels: Rift Rally-ban

2023. február 07.
55.7701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hot Wheels: Rift Rally címmel egy érdekes hibrid játékot mutatott be a Velan Studios csapata, a virtuális világ és a valóság fog találkozni a versenyzős programban, amiben különféle Hot Wheels kisautókkal versenyezhetünk majd egymás ellen.

A Mario Kart Live: Home Circuit után egy újabb kiterjesztett valóságot használó programot jelentett be a Velan Studios, ezúttal a Hot Wheels kisautókkal versenyezhetünk majd a Hot Wheels: Rift Rally-ban. A Campaign módban a megvásárolható szettekkel versenyezhetünk majd, a Stunt játékmódban pedig különféle trükköket hajthatunk végre a jutalmakért cserébe.

Nem csak virtuális pályákat hozhatunk létre, 22 különböző alapkocsi közül választhatunk, amiket szabadon testreszabhatunk, különféle virtuális effekteket, kiegészítőket és egyedi festést is kioldhatunk hozzájuk. A játékon belüli változtatások a valóságban is észrevehetőek lesznek, a kocsink pl. jobban fog gyorsulni a virtuális tuningot követően.

A Hot Wheels: Rift Rally március 14-én érkezik PS4 és PS5 konzolokra, valamint iOS-re. Az applikáció az App Store-on ingyenesen elérhető lesz, a szettekért fogunk fizetni. A standard edition 52.890 Ft-ba, a deluxe version pedig 59.990 Ft-ba fog kerülni.

3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

***** beteg.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Milyen árazás ez? röhögő smiley Elgurult a gyógyszer? röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Jópofa, de nehezen tudom elképzelni egyelőre hogy hogyan fog ez működni.

Mondjuk kipróbálni biztos nem fogom ennyiért. röhögő smiley

válasz erre