A Kör szellemlánya fog kísérteni a Dead by Daylight Mobile márciusi eventjében

2023. március 03.
50.4401
A mobilos aszimmetrikus horrorjáték, a Dead by Daylight Mobile márciusban egy igazán hátborzongató élményben részesíti majd a játékosokat, érkezik a Sadako Rising Chapter a játékba egy új gyilkos, vadiúj túlélő és számos esemény kíséretében.
 

A Dead by Daylight Mobile egy masszív újraindítást kap idén tavasszal, március 15-én érkezik Sadako Yamamura az aszimmetrikus programba. A szellemlány Szuzuki Kódzsi novellájából és a Kör című horrorfilmből lehet ismerős, a játékban pedig rémisztő entitásként fog felbukkanni.

A bosszúálló szellem képes lopakodva, hangtalanul mozogni és a túlélők tartózkodási helyére teleportálni, feltéve, ha van TV a közelben. Az új gyilkos mellett egy új japán túlélőt is kapunk Yoichi Asakawa személyében, aki képes a csapattársait meggyógyítani és a gyilkosokat elkábítani, emellett a túlélők mozgási sebességét is képes megnövelni.

A két új karakter egy-egy exkluzív skin-t is kap majd március közepén, a Sleeping Blossom Outfit, illetve a Paranormal Investigator Outfit is bekerül márciusban a shopba. Emellett új tematikus eventek is várhatóak március 15 és 28 között, a küldetések teljesítéséért cserébe pedig Ringu-témájú kozmetikai tárgyakat zsákolhatunk majd be.

3 hozzászólás

Ronalddo

7 hónapja, 2 hete és 1 napja

Na végre valami jó crossover.

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Rohadt jó!

válasz erre

Chico

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

De kemény!

válasz erre