Szeptemberben érkezik a Runescape következő nagy eventje

2022. augusztus 17.
21.9851
A Jagex által fejlesztett ingyenesen játszható fantasy szerepjáték, a Runescape immáron 300 millió regisztrál felhasználónál jár, ennek örömére a készítők egy új frissítéssel kedveskednek nekünk szeptemberben.
 

A Fresh Start Worlds névre hallgató event rengeteg újdonságot hoz majd be a nyílt világú MMORPG-be, érkezik egy új gazdaság Grand Exchange néven, továbbá rengeteg jutalom, játékbeli tárgy és némi XP-boost is vár majd ránk a játékban.

Az új játékosoknak is próbál kedvezni a játék, ha egy kezdőbarát területen hozzuk létre a karakterünket, azt átvihetjük majd egy "normál" világba az elért szintünkkel együtt. Emellett különféle exkluzív tárgyak is érkeznek majd, amiket csak a Fresh Start Worlds-ből szerezhetünk majd be, mint például új páncélok, állatbőrök és ügyességi köpenyek.

Ami az Old School Runescape-et illeti, a Fresh Start Worlds valamikor majd csak októberben fog megjelenni a régi verzióra, amiben kicsit nehezebb dolgunk lesz XP-boost nélkül. A Fresh Start Worlds szeptember 12-én debütál majd, szerintem nincs is jobb alkalom, mint most bekapcsolódni Androidon vagy iOS-en a nyílt világú szerepjátékba.

3 hozzászólás

peter97

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon várós update!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ejha, az már komoly tömeg!

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jó nagy játékosbázisa lett!

válasz erre