A mai napon elrajtolt a Torchlight: Infinite harmadik, utolsó zárt bétája

2022. szeptember 05.
4.4101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az XD Entertainment izometrikus nézetű ARPG szerepjátéka, a Torchlight: Infinite az októberi megjelenés előtt visszatért még egy próbakörre, a mai naptól ismét belevethetjük magunkat a kincsesládák hajkurászásába.

A béta egészen szeptember 18-ig tart majd, ezalatt az idő alatt természetesen számos játékmódot kipróbálhatunk majd, a változatos hőspalettából választva bebarangolhatjuk majd az ezernyi veszélyt rejtő dungeonök világát.

A fejlesztők ezúttal sem érkeztek üres kézzel, az egyik újonnan érkező hősükhöz, Gemmahoz hoztak nekünk egy ütős előzetest. Gemma egy bivalyerős mágus karakter lesz, aki a Whirlwind képességével löki majd félre az útból az ellenfeleket, az új előzetesben pedig a karakter hátteréről tudhatunk meg többet.

A béta alatt az új sztorifejezetek mellett egyéb tennivalónk is lesz, új helyszínekre látogathatunk majd el, vadiúj ellenfelekkel nézünk majd szembe, emellett az új gigantikus bossokkal egy eddig nem látott kihívással kell majd megküzdenünk. A Torchlight: Infinite bétája elérhető PC-n, Steam-en, emellett a TapTap oldalán és PlayStore-on keresztül is becsatlakozhatunk a küzdelmekbe.

Nézd nagyban ezt a videót!




3 hozzászólás

peter97

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Hát csak nem jutottam be egybe se. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 9 hónapja és 2 napja

Csak ne legyen drága.. nagyon várós nálam.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 9 hónapja és 3 napja

De tolnám már baszki...

válasz erre