A mai nappal elindult a T3 aréna második szezonja rengeteg újdonsággal

2022. augusztus 04.
1.1221
Az Overwatch-ra hajazó mobilos hero-shooter, a T3 Arena egy igencsak tartalmas frissítéssel bővült a második szezonban, amiben egy új hős debütált, továbbá új pályák, játékmódok is várják a játékosokat.
 

A Lights On névre hallgató frissítés a mai nappal szó szerint be is robbant a Yaa névre hallgató új hőssel. aki villámgyors mozdulatokkal és akrobatikus mozgással kergeti majd őrületbe az ellenfeleket. Az új hero mellett érkezett négy új pálya, amik minden eddiginél nagyobbak és változatosabbak, továbbá az új mapokhoz külön játékmódok is tartoznak.

Mindegyik térkép más és más kihasználható előnyt kínál, a Temple Ruins névre hallgató pályán a különféle üvegplatformokról felülről vagy éppen alulról is támadhatjuk majd az ellenséget. Számos korábbi játékmód kapott megújult mechanizmust az új frissítésben. Például minden Payload Escort meccs most már két fordulót tartalmaz játékonként, ahol is mindkét csapat lesz majd a támadó és a védekező oldalon is egyaránt.

Az új pályákkal együtt most már 19 map érhető el a játékban, összesen 7 játékmódból választhatunk, casual és ranked meccseket egyaránt játszhatunk, az elérhető hősök száma pedig ezzel a frissítéssel 20-ra emelkedett. Az új szezon a mai nappal már élesedett, szóval ha eddig nem próbáltátok, mindenképpen érdemes egy esélyt adni ennek a csapatalapú lövöldének.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Bencus86

1 hete és 6 napja

Kegyetlen jó móka, egyelpre nem tudok ráunni.

válasz erre

peter97

1 hete és 6 napja

Már szedem is!

válasz erre

Bírom ezt a játékot nagyon, kéne valami klán.

válasz erre